Maria Åkerberg
Face Lotion Supplement

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
33,90 € Suos. hinta 43,50 €
33,90 € Suos. hinta 43,50 €
Variantti : 50 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
50 ml
Tuotetiedot

Face Lotion Supplement on ylellinen, silottava anti-age-voide, joka sisältää Granaattiomenaa ja Peptidejä. Se sopii kypsälle iholle, erityisesti väsyneelle iholle sekä iholle, jossa on suurentuneet ihohuokoset. Ei sovellu herkälle tai rasvaiselle iholle, koska tuote on aivan liian aktiivinen. Granaattiomena parantaa joustavuutta, silottaa ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä. Porkkanansiemenöljy ja Olibaani kiinteyttävät ja tekevät ihosta joustavamman. Neroliöljy tasapainottaa ja rauhoittaa. Rapsi- ja Jojobaöljy sekä Peptidit nostavat ihon kosteuspitoisuutta ja parantavat vastustuskykyä. Peptidejä saadaan kasviöljyistä ja niillä on A-vitamiinia/retinolia vastaava stimuloiva aktiivinen vaikutus. Peptidit stimuloivat kollageenin ja glykosaminoglykaanin (sisältää hyaloronihappoa) muodostumista sekä suojaavat ja korjaavat kollageenia retinolin tapaan, mutta ilman vaaraa ihon ärsytyksestä/kuivumisesta. Tämä pienentää ryppyjen syvyyttä ja pituutta sekä vähentää hienoja juonteita. Ihosta tulee kiinteämpi ja sileämpi, kun taas kimmoisuus ja kosteustasapaino paranevat. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43690
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Brassica Napus (Rape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cera Alba (Beeswax), Coco-Glucoside, Sodium PCA, Ethylhexyl Palmitate, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Tribehenin, Xanthan Gum, Punica Granatum Seed Oil, Levulinic Acid, Lactic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin (Vegetable), Sodium Lactate, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Daucus Carota Sativus (Carrot) Seed Oil, Olibanum Oil, Sorbitan Isostearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Palmitoyl Oligopeptide, Limonene*, Linalool*, Geraniol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä Face Lotion Supplementia suoraan Freshenerin jälkeen kostealle iholle. Älä käytä Face Lotion Supplementia silmien ympärille. Valitse sen sijaan sopiva tuote, kuten Eye Cream, Eye Cream More, Eye Balm tai Eye Gel. Vahvistaaksesi Face Lotion Supplementin vaikutusta entisestään kuivalla ja kypsällä iholla, käytä Royal Facial Oil Supplementia Face Lotion Supplementin alla.

Katso lisää vastaavia kuin Face Lotion Supplement

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.