Maria Åkerberg
Face Balm

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
10,90 € Suos. hinta 11,95 €
10,90 € Suos. hinta 11,95 €
Variantti : 10 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
10 ml
Tuotetiedot

Face Balm on pehmentävä balsami, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se sisältää ravinteikkaan koostumuksen kasviöljyjä ja eteerisiä öljyjä, jotka kapseloivat kosteuden ihoon ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten kylmältä ja tuulelta. Sisältää Ruusun eteeristä öljyä, joka on tislattu ruusunlehdistä ja joka uudistaa ja voimistaa kosteutta säilyttävää vaikutusta. Puhtaat kasviöljyt Ruusunmarjansiemenistä, Purasruohosta, Jojobasta sekä Oliiviöljyn Skvalaanista nostavat ihon kosteuspitoisuutta ja parantavat vastustuskykyä. Ruusunmarjansiemenöljy auttaa ihoa uusiutumaan ja sitä käytetään pigmenttiläiskien käsittelyyn. Purasruohoöljy parantaa solujen hapenottokykyä ja vastustuskykyä sekä ehkäisee ihon kuivumista. Jojobaöljy pehmentää ja tasapainottaa. Oliiviöljyn Skvalaani parantaa ihon solunjakautumista sekä säilyttää kosteutta. Se raivaa myös tietä Ruusunmarjansiemenöljyn A-vitamiinille. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 84262
Ainesosat

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cera Flava (Beeswax), Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Phytosterols, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Rosa Damascena (Rose) Flower Oil, Sorbitan Oleate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Linalool*, Citral, Geraniol*, Farnesol*, Eugenol*, Citronellol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Käytä Face Balmia päiväaikaan. Se antaa hyvän suojan kylmää ja tuulta vastaan ja soveltuu siksi hyvin päivävoiteen alle talvikaudella. Levitä Face Balmia ihonhoitorutiinisi viimeiseksi, suojaavaksi kerrokseksi. Ota pieni määrä ja lämmitä sitä sormien välissä ennen levittämistä. Valitse silmien ympärille sen sijaan Eye Creamiä, Eye Cream Morea, Eye Balmia tai Eye Geliä.

Katso lisää vastaavia kuin Face Balm

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut