Priori
LCA fx121 - Skin Renewal Crème

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 13,79 €

55,16 € 68,95 €

Säästät 13,79 €

55,16 € 68,95 €

Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Priori LCA fx121 Skin Renewal Crème -kasvovoide auttaa ihoa uudistumaan päivin ja öin. Tehokas kasvovoide kohdistaa vaikuttavat aineensa ihon tekstuurin tasoittamiseen ja ihon heleyden vapauttamiseen. Kasvovoide auttaa saavuttamaan pehmeämmän ihon ja nuorekkaamman ilmeen. Kasvovoiteen monipuolinen koostumus mukautuu tarpeisiisi muiden Priorin-tuotteiden tapaan. Kasvovoiteen sisältämä 16% LCA Complex -yhdiste koostuu pH-tasapainotetusta maitohaposta ja laajakirjoisista A-, C-, E- ja provitamiini A -vitamiineista. Yhdisteen ansiosta kasvovoide on vaikutukseltaan kosteuttava ja ihoa tasapainottava.

 

  • Uudistava kasvovoide
  • Auttaa parantamaan ihon tekstuuria
  • Sisältää maitohappoa

 

Käyttö

Levitä 1-2 pumppausta kasvovoidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Aloita kasvovoiteen käyttö 2-3 kerralla viikossa iltaisin. Kun iho on tottunut kasvovoiteen vaikutuksiin, tihennä käyttöä jokailtaiseksi. Lopulta voit käyttää kasvovoidetta aamuin illoin.

Kevyt kihelmöinnin tunne on normaalia. Jos ihoärsytystä ilmenee, huuhtele huolellisesti vedellä ja konsultoi lääkäriäsi ennen käytön jatkamista. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Käytä vain ohjeiden mukaan. Säilytä poissa lasten ulottuvilta. Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), joka voi lisätä ihon herkkyyttä auringon valolle. Käytä aurinkosuojaa, pukeudu suojaaviin vaatteisiin ja vältä liiallista auringolle altistumista tuotteen käytön aikana ja viikko sen jälkeen.

Katso lisää vastaavia kuin LCA fx121 - Skin Renewal Crème

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.