Babor
Ampoule Concentrates

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Algae Vitalizer Active Fluid
Tuotetiedot

Babor Ampoule Concentrates Algae Vitalizer -ampullit kosteuttavat ja heleyttävät kuivaa ja sameaa ihoa tehokkaasti. Ampullien aktiiviaineet kuten planktonuute ja erilaiset leväuutteet sisältävät useita iholle välttämättömiä mineraaleja ja hivenaineita. Yhdessä aineosat tukevat ihon entsyymitoimintaa ja tuovat iholle uudenlaista hehkua.

Algae Vitalizer -ampullit tehokosteuttavat ihoa tehden siitä miellyttävän pehmeän ja täyteläisen. Ampullien toimintaa voi tehostaa käyttämällä kerralla useamman kuin yhden ampullin.

  • Algae Vitalizer - kosteuttava ja heleyttävä vaikutus

  • Kuivalle, kosteusköyhälle ja samealle iholle

  • Tuo iholle elinvoimaa

Koko: 7 x 2 ml

Käyttö

Puhdista iho Babor-ihonpuhdistustuotteilla. Kiedo lasinen ampulli kasvopaperiin ja taita sen kaula auki merkitystä kohdasta. Kaada ampullin sisältö kämmenille ja sivele se kasvojen, kaulan sekä dekolteen iholle. Levitä ampullin päälle ihollesi sopiva Babor-hoitovoide.

Voit käyttää ampulleja päivittäin viikon kuurina, joka toinen päivä tai aina tarvittaessa.

Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Potassium Sorbate,Butylene Glycol,Carbomer,Phenoxyethanol,Tromethamine,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Water (Aqua),Fragrance (Parfum),Yellow 5 (CI 19140),PPG-26-Buteth-26,Biosaccharide Gum-1,Plankton Extract,Blue 1 (Ci 42090).

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.