Babor
Ampoule Concentrates

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : SOS Beauty Rescue
Tuotetiedot

Babor Ampoule Concentrates Beauty Rescue -ampullit on kehitetty tehostamaan ihon luonnollista toimintaa. Ampullien sisältämä, tehokas aktiiviaine voimistaa ihon hydrolipidikalvoa ja auttaa ihoa uudistumaan. Iho saa uutta energiaa ja heleyttä.

Beauty Rescue -ampullit tuovat iholle runsaasti kosteutta ja ihon oma suojakerros vahvistuu. Ampullin sisältämät, aktiiviset ainesosat stimuloivat ihon omia keramideja ja iho saavuttaa aiempaa hehkeämmän pinnan. Iho tuntuu vahvemmalta ja hoitovoiteiden imeytyminen tehostuu.

  • Beauty Rescue - voimistaa ja suojaa ihoa

  • Kaikille ihotyypeille

Koko: 7 x 2 ml

Käyttö

Puhdista iho Babor-ihonpuhdistustuotteilla. Kiedo lasinen ampulli kasvopaperiin ja taita sen kaula auki merkitystä kohdasta. Kaada ampullin sisältö kämmenille ja sivele se kasvojen, kaulan sekä dekolteen iholle. Levitä ampullin päälle ihollesi sopiva Babor-hoitovoide.

Voit käyttää ampulleja päivittäin viikon kuurina, joka toinen päivä tai aina tarvittaessa.

Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 47579
Ainesosat

Potassium Sorbate,Betaine,Ethylhexylglycerin,Water (Aqua),Fragrance (Parfum),Biosaccharide Gum-1,Sodium Hydroxide,Saccharide Isomerate,Polyglyceryl-5 Laurate,Limonene.,PHENOXYETHANOLCARBOMER

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.