OFRA Cosmetics
Collagen Serum

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

OFRA Cosmetics Collagen Serum on ihoa kiinteyttävä seerumi, joka tehostaa ihonhoitoa. Seerumi tuo iholle täyteläisyyttä ja pehmeyttä tukien ihon omaa kollageenintuotantoa. Aloe vera kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja seerumin aktiiviset ainesosat suojaavat solujen kollageenia hajoamiselta. Seerumi suojaa kasvoja ulkoisilta rasitteilta ja elvyttää ihoa.

  • Kiinteyttävä seerumi

  • Hajusteeton tuote

  • Vegaaninen koostumus

Koko: 36 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä seerumi puhtaalle ja kuivalle iholle. Levitä seerumia niin kasvojen, kaulan kuin dekoltéenkin alueelle saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn. Jatka ihonhoitorutiinia ihotyypillesi sopivalla kosteusvoiteella.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Carbomer,Phenoxyethanol,Triethanolamine,Deionized Water,Aloe Vera Gel,Yeast Extract,Dipalmitoylhydroxyproline,Panthenal,Decarboxy Carsosine Hci,Butylene Glycol & Hydrcotyl Extract,And Coneflower Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.