Benton
Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
23,90 € Suos. hinta 34,50 €
23,90 € Suos. hinta 34,50 €
Variantti : 60 pcs
Katso myös
Tuotetiedot

Säg heiå väsyneille silmille Benton Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patchilla. Nämä små Hydrogel-poskilaastarit on kostutettu ylellisessä seerumissa, jossa on korkea pitoisuus aktiivisia ainesosia, jotka elvyttävät, kosteuttavat ja vahvistavat poskien ympärillä olevaa ohutta ihoa. Seerumi perustuu fermentoitua etanan eritystä, joka yhdessä mehiläismyrkyn kanssa ehkäisee juonteita ja tekee ihosta kiinteämmän. Tämä ylellinen seerumi sisältää myös kulta-, timantti- ja helmijauhetta sekä aktiivihiiltä, jotka elvyttävät ja puhdistavat ihoa.

Nämä silmälaput on valmistettu ympäristöystävällisellä tavalla hydrogeeliin perustuen levä- ja hedelmäuutteet tasaisesti päälle iho. Voidaan käyttää myös; muihin kasvojen osiin. Fermentoitu etanan eritys stimuloi solujen uusiutumista, mikä korjaa juonteita ja parantaa ihon rakennetta. Sillä on myös anti-inflammatorinen vaikutus ja vähentää turvotusta ja ärsytystä. Mehiläismyrkkyllä on ikääntymistä estävä ja uudistava vaikutus. Tämä ainesosa huijaa ihon ajattelemaan, että se on mehiläisen pistetty, mikä lisää verenkiertoa alueelle ja aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotannon. Niasiiniamidi puhdistaa tummia silmänalusia ja tasoittaa ihon sävyä. Kulta-, timantti- ja helmijauhe sekä aktiivihiili elvyttävät ja puhdistavat ihoa.

Tuotenumero: 88250

Katso lisää vastaavia kuin Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut