Priori
Q+SOD fx230 - Eye Crème

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
94,95 €
94,95 €
Variantti : 15 ml
Tuotetiedot

Priori Q+SOD fx230 Eye Crème -silmänympärysvoide on tehokas hoito juonteille, ihon sameuteen ja pigmenttivirheisiin. Antioksidantteja sisältävä silmänympärysvoide elvyttää ihoa, häivyttää juonteita ja auttaa ihon pintaa uudistumaan. Ravitseva silmänympärysvoide sisältää miedon, mutta tehokkaan pitoisuuden juonteiden hoidossa ylivoimaista A-vitamiinia eli retinolia. Silmänympärysvoiteen Q+SOD-yhdiste koostuu superoksididismutaasista ja Q10-koentsyymistä, jotka imitoivat luonnollisia antioksidantteja ja tarjoavat iholle vahvan suojan ulkoisilta ärsykkeiltä. 12% pitoisuus maitohappoa tekee silmänympärysvoiteesta ihoa tehokkaasti silottavan ja kofeiini auttaa häivyttämään turvotusta ja silmänalusten tummuutta. 

 

  • Ravitseva ja silottava silmänympärysvoide
  • Kiinteyttävä ja juonteita häivyttävä vaikutus
  • Sisältää 0,15% retinolia
  • Sisältää 12% maitohappoa

 

Käyttö

Levitä pieni määrä silmänympärysvoidetta tasaisesti puhtaalle ja kuivalle silmänympärysiholle. Käytä 1-2 kertaa päivässä.

Ennen käytön aloittamista, testaa tuotetta levittämällä pieni määrä kyynärtaipeeseen. Jos ihoärsytystä ilmenee, lopeta tuotteen käyttö ja konsultoi lääkäriäsi ennen käytön jatkamista. 

Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Käytä ohjeen mukaan. Säilytä poissa lasten ulottuvilta.
Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA) ja retinolia, jotka voivat lisätä ihon herkkyyttä auringon valolle. Käytä aurinkosuojaa, suojaavia vaatteita ja vältä liiallista auringolle altistumista tuotteen käytön aikana ja viikko sen jälkeen.

Katso lisää vastaavia kuin Q+SOD fx230 - Eye Crème

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.