Maria Åkerberg
Baby Bath

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
23,95 €
23,95 €
Variantti : 250 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
250 ml
Tuotetiedot

Baby Bath on mieto ja pehmentävä maitokylpy, joka on suunniteltu erityisesti pienten lasten iholle. Tuote sopii myös aikuisille, joilla on kuiva ja herkkä iho tai psoriaasiksesta kärsivä iho. Appelsiiniöljy ja ruotsalainen hunaja tekevät ihon pehmeäksi ja ihanantuoksuiseksi. Kylmäpuristettu Appelsiiniöljy appelsiinin kuoresta, on mieto ja rauhoittava eteerinen öljy. Hunaja on antiseptinen ja pehmentää ihoa. Siitepöly, vitamiinit, mineraalit, fruktoosi ja glykoosi rauhoittavat rasittunutta ihoa. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43768
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Glycerin (Vegetable), Mel (Honey), Citrus Aurantium Dulcis (Bitter Orange) Peel Oil, Limonene*, C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Xanthan Gum, Lactic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool*, Citral*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Laske suurin osa kylpyvedestä. Ravista pulloa, lisää 1–2 korkillista Baby Bathia kylpyyn ja lisää sitten loput vedet. Älä käytä laimentamattomana. Baby Bathia ei tarvitse huuhdella pois. Hiero Baby Oilia tai Cold Pressed Jojoba Oilia iholle kylvyssä tai sen jälkeen. Ei ole vaarallista, jos lapsi maistaa vettä. Baby Bath ei sisällä saippuaa tai tensidejä.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.