Maria Åkerberg
Baby Wash

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
18,90 € Suos. hinta 27,50 €
18,90 € Suos. hinta 27,50 €
Variantti : 250 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
50 ml
Tuotetiedot

Baby Wash on mieto ja hoitava puhdistusaine, joka soveltuu erityisesti vauvoille ja pienille lapsille. Tuotetta voi käyttää koko keholle sekä hiusten pesuun. Baby Washin puhdistavat ainesosat ovat kookoksesta ja maissista. Ne auttavat ihoa säilyttämään luonnollisen, suojaavan kuorensa. Ruusun ja Laventelin eteeriset öljyt tekevät tuotteesta erityisen miedon. Rose Otto, joka on tislattu ruusunlehdistä, voimistaa kosteutta säilyttävää vaikutusta. Laventeliöljy on rauhoittava, hoitava ja tulehduksia ehkäisevä. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43776
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin (Vegetable), Coco-Betaine, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Decyl Glucoside, Xylitylglucoside, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lactic Acid, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Anhydroxylitol, Rosa Damascena (Damask Rose) Flower Oil, Xylitol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*, Eugenol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Ota noin herneen kokoinen määrä Baby Washia kostutetulle pesulapulle tai selluloosasienelle ja vaahdota. Vaahdota ennen pesua käsissä pienen vesimäärän kanssa. Baby Wash on tiivistetty, joten sekoita se aina veteen ennen kuin levität sitä.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.