Maria Åkerberg
Lovely Mother Body Oil

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
15,90 € Suos. hinta 21,95 €
15,90 € Suos. hinta 21,95 €
Variantti : 125 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
125 ml
Tuotetiedot

Lovely Mother on raskausöljy, eli vartaloöljy ja hierontaöljy tuleville äideille. Kurjenpolven, Mandariinin, Patsulin ja Sitruunan eteeriset öljyt ovat hyviä koko vartalolle ja erityisesti vatsalle, rinnoille ja reisille. Lovely Mother auttaa ihoa säilyttämään kosteuden raskauden aikana, mikä johtaa siihen, että ihosta tulee joustavampi ja se myötäilee kasvuvaihteita. Öljy ehkäisee siten raskausarpien muodostumista. Sitä voi myös hyvin käyttää alapäähän muutaman kuukauden ajan ennen synnytystä raskausarpien ehkäisyyn. Lovely Motherin pääraaka-aineet ovat Sheavoiöljy, Auringonkukkaöljy ja kylmäpuristettu Jojobaöljy. Öljyissä on ainutlaatuinen koostumus rasvahappoja, jotka sitovat ihon kosteutta ja vahvistavat ihon suojakuorta. Kurjenpolvi tekee iholle hyvää ja vahvistaa sitä. Sitruuna vahvistaa hiussuonten seinämiä ja parantaa niitä samalla, kun se antaa tuotteelle raikkaan tuoksun. Tuotteen sitruunapitoisuus ei vaikuta puhdistavasti. Mandariini ehkäisee arpien muodostumista ja Patsuli kiinteyttää ihoa. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43778
Ainesosat

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Citrus Reticulata (Mandarin Orange) Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Citral*, Citronellol*, Farnesol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Hiero useita kertoja päivässä koko vartalolle, erityisesti vatsaan, rintoihin ja reisiin. Levitä alapäähän aamulla ja illalla muutaman kuukauden ajan ennen synnytystä.

Katso lisää vastaavia kuin Lovely Mother Body Oil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.