Maria Åkerberg
Liquid Soap Lime

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
13,95 €
13,95 €
Variantti : 250 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
125 ml
Tuotetiedot

Liquid Soap Lime on hyvää tekevä ja piristävä nestemäinen käsisaippua, jossa on raikas tuoksu. Miedot, puhdistavat ainesosat ovat peräisin kookoksesta ja maissista ja ne säilyttävät ihon luonnollisen suojaavan happokerroksen. Eteerinen Limen öljy lisää piristävän tuoksun. Liquid Soapin perusta on sama kuin Hair & Body Shampoon, mutta sitä on työstetty pidemmälle, jotta se sopisi täydellisesti käsisaippuaksi. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 53244
Ainesosat

Aqua Purificata (Water), Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin (Vegetable), Coco-Betaine, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Decyl Glucoside, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Xylitylglucoside, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lactic Acid, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Anhydroxylitol, Xylitol, Citral*, Limonene*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Purista pieni määrä Liquid Soap Limeä, jaa se kämmenille ja vaahdota lämpimän veden kanssa. Huuhtele hyvin.

Katso lisää vastaavia kuin Liquid Soap Lime

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.