Maria Åkerberg
Tan In A Tube

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
16,90 € Suos. hinta 21,95 €
16,90 € Suos. hinta 21,95 €
Variantti : 100 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
250 ml
Tuotetiedot

Tan in a Tube on kevyt itseruskettava tuote kasvoille ja vartalolle. Se antaa asteittain luonnollisen, pehmeän päivettyneen sävyn. Maksimaalinen väri saavutetaan 3–4 päivän käytön jälkeen. Saavutettava sävy riippuu ihon pigmentistä. Vaikuttava aine Dihydroksiasetoni (DHA) on erittäin luotettava aine, jota on käytetty itseruskettavissa aurinkotuotteissa 1950-luvusta lähtien. DHA on hiilihydraatti, joka reagoi ilmassa olevaan happeen ja ihon uloimman kerroksen proteiineihin (vertaa tätä siihen, että haukkaat omenasta palan ja jätät sen pöydälle ja se muuttuu ruskeaksi). Väri ei siis imeydy ihoon vaan jää sen pinnalle. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43761
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Squalane, Dihydroxyacetone, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Citral*, Geraniol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Ennen kuin alat käyttää Tan in a Tubea, varmista että olet kuorinut ihon muutama päivää ennen levittämistä. Muista myös, että kuiva iho imee enemmän. Välttääksesi tummia läiskiä erittäin kuivilla alueilla, kuten kyynärpäissä ja polvissa, kosteuta ne kunnolla Body Lotionilla ennen Tan in a Tuben levittämistä. Silloin saat tasaisemman värin. Vältä hiusrajaa ja kulmakarvoja. Yritä välttää myös selkeitä reunoja häivyttämällä ja luomalla pehmeän siirtymän kohtiin, joihin lopetat Tan in a Tuben levittämisen. Muista myös pestä kädet levittämisen jälkeen! Täyden vaikutuksen saavuttaminen saattaa kestää jopa kahdeksan tuntia. Väristä tulee luonnollinen ja sinun täytyy toistaa käsittely useina päivinä peräkkäin saadaksesi ruskean sävyn. Väri kuluu pois. Levitä tuotetta siksi uudelleen 3–5 päivän välein säilyttääksesi värin. Varo vaatteita! Anna tuotteen kuivua ennen kuin puet vaatteet. Tan in a Tube on tuoretuote. Avattu pakkaus tulee käyttää kuuden kuukauden kuluessa.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.