Babor
Refine Cellular 3D Cellulite Fluid

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 15,70 €

62,80 € 78,50 €

Säästät 15,70 €

62,80 € 78,50 €

Variantti :
Kampanja

Baborin yli 39€ arvoisen oston yhteydessä, saat tämän mahtavan ampulli-setin (3kpl) kaupan päälle. Arvo 9,90€.

Tuotetiedot

Babor Refine Cellular 3D Cellulite Fluid -vartaloampullit tuovat tehokasta hoitoa vartalon ongelma-alueiden selluliitille. Kolmivaikutteisten ampullien aktiiviaineet auttavat estämään rasvasolujen kasvua ja rasvan varastoitumista. Samalla ne auttavat vähentämään rasvakertymiä ja tekemään ihosta tasaisemman näköisen sekä vahvistamaan sidekudoksia.

Kofeiinia ja forskoliinia sisältävät ampullit stimuloivat mikroverenkiertoa ja aktivoi lymfakiertoa, mikä auttaa tukemaan kuona-aineiden poistumista. Rasvasolujen kutistuminen saa dermiksen ja ihonalaiskerroksen välisen ihoalueen tasoittumaan, mikä antaa iholle tasaisemmalta näyttävän pinnan. E-vitamiini, luonnolliset kosteustekijät (NMF), aloe vera ja mantelimaito kosteuttavat ihoa.

Huomioithan, että kyseessä on kosmetiikkatuote, joka ei korvaa liikunnan ja terveellisen ruokavalion vaikutuksia.

Koko: 14 x 10 ml

Käyttö

Avaa lasinen ampulli pakkauksen sisältämää avaajaa käyttäen tai kiedo se kasvopaperiin ja taita sen kaula auki merkitystä kohdasta. Kaada ampullin sisältö kämmenille ja sivele se hoidettaville vartalon ihoalueille.

Vain ulkoiseen käyttöön.

Katso lisää vastaavia kuin Refine Cellular 3D Cellulite Fluid

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.