Joululahjavinkkejä bilehileelle

12.12.2015

POIMI TUOTETÄRPIT! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Kukapa ei tuntisi yhtä hurmaavaa bilehilettä, jolla on jatkuvasti tunnelma katossa ja joka on aina valmis juhlimaan!

Tällaiset elämästään täysillä nauttivat tyypit ansaitsevat tietysti arvoisiaan joululahjoja, joiden avulla juhlista tulee entistäkin paremmat!

Kokosimme 11 lahjavinkkiä, jotka tuovat pilkettä silmään ja särmää bilelookkiin.

ModelCo Instant Miracle Booster - seerumi valmistaa ihon juhlakuntoon! Ihoa kirkastava koostumus tuo kasvoille heleyttä ja kuulautta. Kevyt ja nopeasti imeytyvä tuote sopii erinomaisesti päivävoiteen alle.

Revlon ColorStay Makeup - Combination/Oily Skin -meikkivoide luo kasvoille luonnollisen ja peittävän meikkipohjan. Sen Time Release Technology -ominaisuus pitää huolen, että lopputulos kestää siistinä koko päivän -ja tarvittaessa vielä yönkin. Meikkivoiteen rasvaiselle iholle kehitetyn version koostumus imee itseensä ylimääräisiä rasvoja vähentäen kiiltoa kasvoilta kosteuttavan version heleyttäessä ja ravitessa kuivaa ihoa.

Mitä olisi bilemeikki ilman upeaa silmämeikkiä? the Balm Shady Lady Vol. 2 -luomiväripaletilla on helppo luoda upeita juhlalookkeja, mutta samalla paletilla syntyvät myös kevyemmät päivämeikitkin.

Jotta upea silmämeikki myös kestäisi aamusta ilt... noh, seuraavaan aamuun, on se syytä pohjustaa hyvin. Blinc Eye Shadow Primer -silmämeikinpohjustustuote sisältää hoitavia aineita ja pitää huolen, etteivät luomivärit katoa luomivakoon.

Pilkettä silmään tuo monikäyttöinen Teeez Glitter Gossip Lash & Liner, jonka nokkelalla siveltimellisellä harjaspäällä saa sekä ripsiin kimalletta että säihkyvät rajaukset.

DuWop Doubleglow7 on heleyttä tuova kasvovoide, joka saa ihon näyttämään raikkaalta. Meikin alla tai päällä käytettävä voide sisältää useita ihoa hoitavia ainesosia, jotka yhdessä erityisten valoa heijastavien helmien kanssa saavat ihon säteilemään.

Sähäkän katseen viimeistelevät näyttävät ripset! Ardell Professional Double Up Lashes -irtoripset luovat juhlalookkiin särmää ja asennetta!

Joskus bileillan hurmiosta toipuminen vaatii erityisiä toimenpiteitä. Rodial Super Acids X-Treme Hangover Mask on kolmivaikutteinen savinaamio, joka kuorii, puhdistaa ja ravitsee kasvojen ihoa saaden sen näyttämään jälleen virkeältä.

Kompaktin kokoinen Mini Wand Compact Styling - Black -kiharrussauva kulkee helposti käsilaukussa mukana ja on aina valmis luomaan uusia juhlakampauksia ja elvyttämään vanhoja. Raudan keraamisen pinnan ansiosta kiharoista tulee kiiltäviä eivätkä hiukset jää pörröisiksi.

Dirty Works Bling it On! Shimmer Lotion tuo juhlavaa kimalletta myös vartalolle. Ihoa kosteuttavassa tuotteessa on hurmaava tuoksu!

DuWop Lip Venom Flash on pullistava huulikiilto, jossa on bilelookkiin sopiva ylellinen, metallinen hohde. Nämä huulet huomataan!

Bileterveisin,
elevenin kauneustiimi