4 vinkkiä poskipunan valintaan ja käyttöön

24.7.2016

NÄIDEN AVULLA ET EPÄONNISTU! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Poskipuna on meikkituote, jonka käytön moni kokee hankalaksi. Silti se on yksi helpoimmista tavoista tuoda kasvoille luonnollista heleyttä ja poskipäitä korostavaa muotoa. Pureuduimme neljään poskipunan käyttöä rajoittavaan haasteeseen ja selvitimme niihin ratkaisun. Näiden vinkkien jälkeen poskipunan valinta ja käyttö sujuu ongelmitta!


Sävyn valinta

Yksi suurimmista haasteista on sävyn valinta. Siitä ei kuitenkaan tarvitse tehdä liian isoa ongelmaa kun turvautuu luonnollisen heleään ja kevyeen sävyyn. Punapohjaista ja kylmää ihoa imartelevat ruusuiset, roosaan taittavat sävyt kun taas keltapohjaisella, lämpimällä iholla luonnollisen heleä lopputulos syntyy persikkaisilla sävyillä.

Pixi Book of Beauty Blush Palette -poskipunapaletti sisältää kuusi erilaista sävyä, joita voi käyttää yksinään tai yhdessä haluamansa lopputuloksen aikaansaamiseksi. Monipuolinen paletti takaa, että saatavilla on jokaiseen meikkilookkiin sopiva sävy.

Määrä

Poskipuna on niitä meikkituotteita, joiden kanssa ei kannata ampua yli. Sen tavoitteena on tuoda poskille luonnollista, kauniisti häivyttyvää sävyä eikä luoda hikitreenin jälkeistä, selväpiirteistä punoitusta imitoivaa lopputulosta. Ota iisisti, aloita kevyellä kädellä ja muista, että lopputulos näyttää parhaalta silloin, kun muut voivat vain arvuutella, onko poskille lisätty punaa vai onko niiden heleän sävyn salaisuus kenties vain meikissä.

rms beauty Master Mixer on jokaista ihonsävyä imarteleva meikkituote, jonka monipuolinen koostumus sopii käytettäväksi myös poskipäille heleää sävyä tuovana poskipunana. Ruusukultainen sävy sulautuu iholle kauniisti ja sitä voidaan käyttää myös huulilla ja silmäluomilla. Tuotetta voi myös sekoittaa muihin meikkituotteisiin!

Paikka

Poskipunan paikka riippuu kasvojen muodosta, mutta helpoin tapa löytää kasvoja kohottava kohta on klassinen hymyilykikka: hymyile niin, että poskipäät kohoavat ja levitä poskipunaa tälle alueelle. Suurin virhe, jonka voit tehdä on, että levität poskipunaa poskipäiden alle, jolloin lopputuloksena on illuusio valahtaneista kasvoista.

On totaalinen harhaluulo, ettei poskipunaa voisi käyttää jos iho punoittaa. Punoittavalla iholla tärkeintä on sijoittaa poskipuna oikein: älä levitä poskipunaa liian lähelle punoittavia poskia vaan pidä se lähempänä kasvojen reunoja, jolloin se ei kohtaa punoitusta eikä lopputulos näytä siltä, että poskipunaa on joka puolella.

Kardashian Beauty Radiant Ombré Blush -poskipunat yhdistelevät kolmea sävyä, joita voidaan käyttää sekä yhdessä että erikseen halutun lopputuloksen ja vivahteen luomiseksi.

Sivellin

Poskipunan levitykseen on tärkeää valita oikea sivellin, jotta tuote häivyttyy kauniisti ja lopputulos on luonnollinen. Vältä käyttämästä liian kookasta sivellintä, jottei poskipuna leviä liian laajalle alueelle. Pehmeä poskipunasivellin, jossa on viistottu harjaspää mukailee poskipäitä kauniisti ja levittää sävyn tarpeeksi tarkasti. Vältä poskipunien mukana tulevia kovia siveltimiä, jotka eivät häivytä sävyä luonnollisesti.

Jos haluat mahdollisimman luonnollisen ja kauniisti häivyttyvän lopputuloksen, skippaa sivellin ja kokeile Beautyblenderin uutta, poskipunalle tarkoitettua Beautyblender beauty.blusher -meikkisientä. Kosteana käytettävä sieni töpöttelee poskipunan kasvoille niin naturellina, ettei kukaan taatusti osaa arvata sävyn syntyneen meikillä!

Tutustu elevenin poskipunavalikoimaan täällä.