Kolme tehotuotetta tuuheisiin kulmiin

8.11.2016

KIITOS TÄMÄN KOLMIKON JOKAINEN VOI SAADA RUNSAAT KULMAKARVAT! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Jos sinäkin satut olemaan sitä nykytrendin kannalta epäonnekasta sukupolvea, joka nyppi kulmakarvansa olemattomiin ja jolle näin jälkikäteen olisi toivonut perinteisen kotiarestin sijaa käytettävän rangaistuksena pinsettien takavarikointia älä huoli, peli ei ole täysin menetetty. Tuuheat kulmakarvat on edelleen mahdollista saavuttaa!


Me kaikki tiedämme, kuinka tärkeä rooli kulmakarvoilla on. Ne kehystävät katseen ja niiden mallia sekä sävyä muuttamalla on mahdollista vaikuttaa koko kasvojen ilmeeseen välittömästi. Älä siis vaivu epätoivoon, vaikka kulmakarvasi olisivat luonnostaan tai jälkikäteen katsottuna typerän nyppimisinnon vuoksi lähes olemattomat. Meillä on nimittäin vinkata sinulle kolme tehotuotetta, joiden avulla jokaisen kulmakarvoista saadaan luonnollisen tuuhean ja runsaan näköiset.

Browfood Natural Eyebrow Enhancer on maailman ensimmäinen ja ainoa Ecocert-sertifoitu kulmaseerumi, jonka ravitseva Phyto-Medic Complex -koostumus auttaa tekemään kulmakarvoista tutkitusti runsaamman näköiset. Kulmaseerumi tukee kulmien kasvua auttaen ohuita, liikaa nypittyjä ja harvoja kulmia kasvamaan tuuheammiksi. Kulmakarvoihin siveltävä vegaaninen tuote riittää n. 3-4 kuukauden käyttöön.

Browfood Tinted Brow Enhancing Gelfix on monipuolinen kulmageeli, joka huolittelee ja kiinnittää kulmat samalla kun se tuo niille pitkävaikutteista hoitoa. Kulmageelin Nano-Peptidi-koostumus auttaa tukemaan kulmien kasvua ja ravitsemaan kulmia. Sävytetty geeli sisältää pieniä kuituja, jotka saavat kulmakarvat näyttämään runsaammilta ja tuuheammilta. Geeliä voidaan käyttää kulmissa yksinään tai kulmameikkituotteiden päällä.

Browfood 24H Tri-Feather Brow Pen on jokaisen harvakarvaisen unelmatuote. Innovatiivisen kulmatussin kolmikärkinen pää auttaa luomaan luonnollisen näköiset kulmat. Pitkäkestoisen, jopa 24 tuntia kestävän lopputuloksen luovan kynän nestemäinen koostumus levittyy kulmiin tarkasti ja hyödyntää kulmakarvojen kasvua tukevaa Nano-Peptidi-yhdistettä.