Näin käytät uusia Beautyblender-tuotteita

26.5.2016

KATSO OHJEET JA MEIKKAA KUIN AMMATTILAINEN! <br><br> Kirjoittanut: Virve - eleveninen kauneustiimi

Rakastettu Beautyblender-meikkisieni jatkaa voittokulkuaan!

Supersuositusta sienestä on tullut hittituote niin ammattilaisten kuin tavallistenkin kuluttajien keskuudessa. Veden vaikutuksesta turpoava, kosteana käytettävä sieni on erinomainen ase täydelliseen meikkipohjaan. Sieni ei ime meikkivoidetta itseensä ja taputtelee sen iholle luoden luonnollisen airbrush-efektin.

Supersuosittu sieni onkin saanut rinnalleen lisää ihania sävyvaihtoehtoja. Beautyblender Nude, Royal.Purple ja Red.Carpet sopivat täydellisesti pinkin, valkoisen ja mustan sienen kavereiksi.

Beautyblender on lanseerannut myös joukon muita tuotteita, joiden avulla meikkipohjasta tulee entistäkin täydellisempi.

Kokosimme ohjeet uutuustuotteiden käyttöä varten!Beautyblender Micro.Mini Correct.Four

Jo entuudestaan tutut, näppärän kokoiset Micro.Mini-sienet on nyt pakattu uuteen, neljä hempeän väristä sientä sisältävään pakkaukseen. Pienet sienet sopivat käytettäviksi erityisesti tarkkuutta vaativilla ihoalueilla kuten nenänpielissä ja silmänalusilla.Beautyblender beauty.blusher

Mikä voisikaan olla täydellisempi tapa tuoda poskien iholle luonnollisesti häivyttyvä puna kuin Beautyblender! Uusi beauty.blusher toimii kuten alkuperäinen Beautyblender, mutta se on kooltaan hieman pienempi jo sopii siksi erityisesti poskipunan levitykseen.

Sieni on väriltään neutraali, jotta sitä käyttäessä näkee helposti, kuinka paljon poskipunaa sienessä on. Beauty.blusher-sieni sopii käytettäväksi sekä voidemaisten, nestemäisten että puuterimaisten poskipunien kanssa ja se on loistava valinta myös korostus- ja varjostustuotteiden levitykseen!Beautyblender Liner.Designer

Haaveiletko upeista rajauksista, mutta niiden luominen tuntuu joka kerta yhtä vaikealta? Liner.Designer on kätevä apuväline, joka mullistaa silmien rajauksen!

Kitaran plektraa muistuttavan Liner.designerin kolme sivua mahdollistavat erilaisten silmänrajausten vaivattoman luomisen. Halusit sitten ohutta ja tarkkaa tai näyttävän paksua rajausta, onnistuu jokaisen tyylin symmetrinen toteutus Liner.designerin avulla. Joustava, silikoninen apuväline sopii myös suojaamaan silmänalusia ja yläluomia ripsiväriä levittäessä.

Käytä Liner.designeria rajausta ohjaavana apuvälineenä geelimäisten, nestemäisten, kynämäisten tai puuterimaisten rajaustuotteiden kanssa. Tuotetta voi käyttää apuna myös huulimeikkiä tehdessä! Lämmitä Liner-designeria hetki kämmenten välissä ennen sen käyttöä ja aseta se iholle. Materiaalinsa ansiosta se tarttuu iholle eikä sitä tarvitse pitää itse paikoillaan.

Liner.designer on pakattu kätevään säilytysrasiaan, jonka sisäkannessa on viisinkertaisesti suurentava peili. Pakkauksessa tulee mukana imukuppi, jolla peilillinen rasia on helppo kiinnittää paikoilleen rajauksia tehdessä.

Katso videolta lisää vinkkejä Beautyblenderin entistäkin monipuolisempaan käyttöön!


Tutustu täällä verkkokaupan Beautyblender-valikoimaan!