6 peiteainetta joka tilanteeseen

23.2.2017

NÄILLÄ VINKEILLÄ TALTUTAT IHOLTA PUNOITUKSEN, EPÄPUHTAUDET JA TUMMAT SILMÄNALUSET! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Oikeanlaisen peiteaineen valinta voi joskus olla haastavaa. Markkinoilta löytyy useita eri koostumuksia, joiden eroja voi olla hankala tietää. Peiteaineen koostumus kannattaa valita peitettävän tai tasoitettavan ihoalueen mukaan: kaipaavatko tummat silmänaluset hyvin peittävän voiteen, ovatko ongelmana kenties näpyt vai saisiko peiteaine tuoda iholle lisäksi kuulautta ja valoa?

Tämä artikkeli on pieni opas erilaisiin peiteaineisiin ja niiden ominaisuuksiin.

Kaikille ihotyypeille - etenkin kuivalle!


bareMinerals bareSkin Serum Concealer on on pehmeä peiteaine, jolla on uskomaton peittokyky. Kosteuttavaa seerumia sisältävä kevyt peiteaine sopii häivyttämään tummia silmänalusia ja punoitusta sekä tasoittamaan ihon sävyä. Tuotteen silkkinen koostumus levittyy iholle kauniisti juonteisiin kasautumatta ja jättää iholle koko päiväksi raikkaalta näyttävän lopputuloksen. Kosteuttava koostumus sopii etenkin kuivalle iholle.

Kaikki samassa tuotteessa


Kun haluat vain yhden tuotteen, vastaus on Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer! Monipuolinen meikkivoide on niin pigmenttistä, että se korvaa peiteaineen täysin. Ensimmäinen kerros meikkivoidetta on kevyt, mutta aplikaattoripäällä voi tuoda lisäpeittoa esimerkiksi silmänalusille, nenänpieliin ja näpyille. Kosteuttava koostumus sopii kaikille ihotyypeille ja meikkipohja pysyy kauniina koko päivän.

Valon hehkua ja kaunista kuultoa


Joskus paras tapa häivyttää varjoja kasvoilta on tuoda niille valoa! Yves Saint Laurent Touche Éclat on klassikkotuote, jonka valoa heijastava koostumus häivyttää silmänalusien tummuutta ja korostaa kasvonpiirteitä. Valokynää voidaan käyttää myös silmämeikin pohjustukseen tai amorin kaarella luomaan illuusio täyteläisemmistä huulista. Touche Éclat toimii etenkin silmänalusilla, nenänpielissä ja poskipäillä - kaunis hehku ei vaadi kuin pari sipaisua!

Ongelmaihon unelmapaletti


Joskus kasvojen iholla voi olla monta eri ongelmaa yhtäaikaisesti, tai juhlameikkiin saattaa kaivata ekstrakeinoja esimerkiksi punoituksen ennaltaehkäisyyn. Maybelline Master Camo Correcting Kit tarjoaa meikkaajalle kaiken tarpeellisen myös erikoistilanteisiin. Paletti sisältää kuusi voidemaista meikkipohjasävyä, joiden avulla voi korjata ihon sävyvirheitä, peittää epäpuhtauksia ja tummia silmänalusia sekä korostaa kasvonpiirteitä. Korjausväri tulee meikkipohjassa alimmaiseksi, eli sen päälle levitetään vielä meikkivoide ja puuteri. Paletin avulla on mahdollista luoda täydellinen meikkipohja juhliin!

Luonnollinen peiteaine ja pohjustaja


Lily Lolon Prime Focus Eyelid Primer on luonnollisista ainesosista koostettu peiteaineduo, joka soveltuu myös silmämeikin pohjustamiseen. Tuote neutraloi ihon sävyä ja tasoittaa silmäluomen niin, että mineraaliluomiväri tarttuu siihen helposti. Silmämeikinpohjustaja voimistaa luomivärin sävyä ja takaa pitkäkestoisemman silmämeikin. Kahdesta sävystä on helppo sekoittaa itselle sopiva sävy.

Näppärä kynä - myös mukaan matkalle


NYX PROFESSIONAL MAKEUP Gotcha Covered Concealer Pencil -peiteainekynä on kätevä ja tarkka työväline etenkin näppyjen peittoon. Kynän koostumus on täydellisesti häivyttyvä ja miellyttävän tuntuinen iholla, ja peiteaine on helppo sulauttaa muuhun meikkiin. Sävyvalikoima on ainutlaatuisen hyvä ja jokaiselle ihonsävylle löytyy takuulla oma kynä. Kynän avulla meikin korjailu on helppoa päivän mittaan, eikä yllättävään aikaan puhkeavasta finnistä tarvitse huolehtia!

Mikä on sinun valintasi peiteaineeksi ja miksi? Kommentoi alle!