Kolme upeaa kevätkokoelmaa!

25.1.2017

KATSO KEVÄÄN KAUNEIMMAT UUTUUSMEIKIT! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Vaikka harmaus vaivaa yhä ja pimeää on jo kuuden maissa illalla, kevät hivuttautuu hitaasti mutta varmasti kalenterissa eteenpäin. Mikä olisikaan ihanampi tapa fiilistellä tulevaa vuodenaikaa, kuin luoda katsaus kevään meikkikokoelmiin!

Tänä vuonna perinteisen hempeän väripaletin tueksi on tarjolla rouheampia värimaailmoja ja innovatiivisia tuotteita. Moni brändi on innostunut kokeilemaan uudenlaisia koostumuksia ja monikäyttöisiä pakkauksia. Vaikka uusiakin värikokeiluja näkyy, on vaaleanpunainen yhä ykkönen mitä tulee kevätmeikkeihin. Tähän artikkeliin on poimittu kevätkokoelmien parhaat kolmelta, ylelliseltä kosmetiikkamerkiltä.

Lancôme Absolutely Rôse

 • Lancôme Grandiôse Mascara Limited Edition - Kevään kunniaksi joutsenkaulainen Grandiôse-ripsiväri on saatavilla ihanassa, hohtavan pronssinruskeassa sävyssä. Ruskea ripsiväri tuo katseeseen uudella tavalla pehmeyttä ja syvyyttä verrattuna perinteiseen mustaan.

 • Lancôme La Rose A Poudre - Upea ruusupuuteri on saanut inspiraationsa 50-luvun ranskalaisista irtopuutereista. Vaaleanpunainen rasia kätkee sisälleen kauniin ruusun, jonka terälehdet on päällystetty ihoa heleyttävällä helmiäishohtoisella korostuspuuterilla. Vintage-tyylinen pakkaus on myös kaunis yksityiskohta meikkipöydälle.

 • Lancôme Parisian Kabuki Brush - Lancôme Parisian Kabuki Brush on pehmeä kabukisivellin, jonka synteettiset harjakset ja ruusukullan sävyinen varsi tekevät meikkaamisesta luksusta. Kabukisivellin sopii erityisesti käytettäväksi yhdessä Lancôme La Rose A Poudre -korostuspuuterin kanssa.

 • Lancôme La Palette La Rose - Lancôme La Palette La Rose on kaunis meikkipaletti, joka kuljettaa mielen romanttiseen, pariisilaiseen kevääseen. Paletti sisältää kuusi keväistä luomivärisävyä sekä kolme erilaista huulipunaa, joista yksi on erittäin kiiltävä ja kaksi samettisen pinnan jättäviä. Paletin sävyt ovat sekoitettavissa toisiinsa ja niitä käyttäen on helppo koota hempeä kevätmeikki.

 • Lancôme Cushion Blush Subtil - Cushion-tyynytuotteet ovat olleet jo hetken aikaa kauneusmaailman hittituote ja nyt Lancôme hyödyntää tyynypakkausta myös poskipunassa. Viilentävän tunteen tuovassa tyynyposkipunassa on kerrostettava koostumus ja sävyn voimakkuutta voi säädellä tuotetta lisäämällä. Lopputuloksena on pariisittarelle tyypillinen raikas, hehkuva ja heleä ilme.

 • Lancôme Parisian Lips Le Stylo - Monipuoliset all-in-one-tuotteet sopivat täydellisesti huolettomaan, ranskalaistyyliseen meikkiin. Lancôme Parisian Lips Le Stylo on kaksipäinen huulipunakynä, jonka intensiivisyyttä on helppo kontrolloida. Huulipunapuikon kevyesti sävytetty voidemainen koostumus kosteuttaa huulia ja antaa niille kuulasta heleyttä. Kokeile esimerkiksi upeaa liukuväri-efektiä!

Yves Saint Laurent The Street And I

 • Yves Saint Laurent Kiss & Blush Duo Stick - Yves Saint Laurent Kiss & Blush Duo Stick -punapuikko yhdistää kaksi toisiaan täydentävää sävyä, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. Puikon voidemainen koostumus liukuu iholle vaivatta antaen kauniin sävyn ja pehmeän mattaisen pinnan. Kätevää puikkoa voi käyttää sekä poskipunana että huulipunana. Monipuolinen tuote sopii käytettäväksi niin poskilla kuin huulillakin!

 • Yves Saint Laurent Face Palette - Poskipuna tuo iholle keväisen hehkun pehmeän oranssisella sävyllään. Heleän poskipunan pintaa korostaa kaduista henkivä tilliseinämäinen kuvio. Sipaise poskipunaa poskipäille saadaksesi luonnollisen kevyen sävyn tai kerrosta sitä roshkeamman lopputuloksen luomiseksi.

 • Yves Saint Laurent Couture Palette - Tyyliteltyyn rasiaan pakattu luomiväripaletti on suunniteltu houkuttelemaan urbaania taitelijaa: helmiäishohtoinen vaaleanpunainen tuo valoa kulmaluulle, asfaltin harmaa sävy rajaa silmän tai luo sille utuisen smoky eyes -meikin, kirkkaat oranssin ja pinkin sävyt tuovat katseeseen loistetta kuin kaupungin horisontin värjäävä auringonlasku.

 • Yves Saint Laurent Dessin Du Regard Arty Duo - Tämä meikkikynä herättää sisäisen taiteilijan! Kynän kaksipuolinen terä yhdistää kaksi rajaussävyä, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. Yhdistä värikäs rajaus sitä tasapainottavaan mustaan sävyyn ja pehmennä lopputulosta halutessasi kynän päässä olevalla applikaattorilla.

 • Yves Saint Laurent La Laque Couture - Yves Saint Laurent La Laque Couture on uuden sukupolven kynsilakka, joka on yhtä aikaa sekä elegantti että käytännöllinen. Kevätkokoelman upeat sävyt resonoivat asfaltin rouheutta, auringonlaskun oranssia ja kyyhkynvalkoista.

By Terry Techno Aura

 • By Terry Eye Designers Palette Techno Aura - Luomiväripaletti tuo uusia, keväisiä tuulia "meikittömään" meikkilookkiin. Luomiväripaletti sisältää kuusi heleää sävyä, jotka antavat katseelle kaunista valoa. Pehmeät luomivärisävyt levittyvät niin sormin kuin siveltimelläkin ja niiden hienojakoista, mikronisoituja pigmenttejä sisältävää koostumusta on mahdollista kerrostaa.

 • By Terry Terrybly Shine Techno Aura - Kiiltävä lopputulos on noussut aivan uudelle tasolle! By Terry Terrybly Shine Techno Aura -huulilakkojen trendikkäät, kaksisävyiset koostumukset levittyvät huulille upean kiiltävinä. Huulilakkojen Lumilip®- koostumus täytelöittää huulia ja luo niille pitkäkestoisen lopputuloksen. Hoitava huulilakka sisältää keramideja, kosteutta sitovaa hualuronihappoa sekä kollageenia stimuloivia peptidejä, jotka yhdessä ravitsevat ja silottavat huulia.

 • By Terry Glow Expert Duo Stick - By Terry Glow Expert Duo Stick on nerokas 3-in-1-tuote, jonka kookas, puikkomainen koostumus sisältää kaksi toisiaan täydentävää ja kasvonpiirteitä korostavaa sävyä. Käytä heleyttäviä sävyjä yhdessä tai erikseen ja häivytä ne iholle tuotteen kääntöpäässä olevalla meikkisiveltimellä. Ylellinen ja tasaisesti levittyvä koostumus tekee ihosta miellyttävän heleän ja korostaa kasvojen piirteitä kauniisti.