Tammikuun kiinnostavimmat uutuustuotteet

15.1.2017

KATSO 10 KOSMETIIKKATUOTETTA, JOIDEN KANSSA UUSI VUOSI SAA UPEAN ALUN! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Uusi vuosi on tehty uusista mahdollisuuksista myös kosmetiikan suhteen. Kokosimme alkuvuoden kiinnostavimmat uutuudet yhteen. Näiden tuotteiden kanssa kelpaa aloittaa uusi kosmetiikkavuosi!

Maybelline Master Strobing Liquid
Talvi voi kuivattaa ihoa ja saada sen näyttämään samealta. Voidemaisen korostustuotteen valoa heijastava mikrohelmikoostumus auttaa luomaan iholle kauniin hehkun ja korostamaan kasvojen piirteitä. Monipuolinen korostustuote sopii käyttäväksi neljällä tavalla: sekoita sitä meikinpohjustustuotteeseen tai meikkivoiteeseen, käytä sitä yksinään koko kasvoilla tai levitä tuotetta vain halutuille ihoalueille korostaaksesi niitä.

Escada Fiesta Carioca EdT
Kesään voi vielä tuntua olevan ikuisuus, mutta päiviin voi silti tuoda lisää valoa kesäisellä hajuvedellä. Escadan 25. kesätuoksu on saanut inspiraationsa Rion karnevaaleista. Sen tuoksu yhdistää hedelmäisiä ja kukkaisia vivahteita, jotka kuljettavat mielen ystävien kanssa vietettyihin laiskoihin kesäpäiviin ja niihin lämpimiin kesäiltoihin, joiden ei toivonut koskaan loppuvan. Hajuvedessä tuoksuvat mm. passionhedelmä ja vadelma.

Yves Saint Laurent Kiss & Blush Duo Stick
Kätevä punapuikko yhdistää kaksi toisiaan täydentävää sävyä, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen. Puikon voidemainen koostumus liukuu iholle vaivatta ja se sopii käytettäväksi sekä poskipunana että huulipunana. Käytä yhtä sävyä huulilla, toista poskilla tai sivele molemmille samaa sävyä. Käytä molempia sävyjä yhtäaikaa poskilla levittäen vaaleampaa sävyä poskipäille ja tummempaa sen alle. Voit myös käyttää molempia sävyjä yhtäaikaa huulilla upean ombre-efektin luomiseksi!

L'Oréal Paris Infallible Total Cover Concealer Palette
Kauneusalan ammattilaisten inspiroima voidemaisia sävyjä sisältävä meikkipaletti korjaa ja neutralisoi ihon sävyvirheitä. Meikkipaletti auttaa luomaan tasaisen sävyisen meikkipohjan helposti. Numeroidut sävyt ja niiden käyttöä opastavat kuvat tekevät paletin käytöstä vaivatonta. Käytä sävyjä tummien silmänalusten ja epäpuhtauksien peittämiseen sekä ihon punoituksen ja muiden sävyvirheiden korjaamiseen.

Biotherm Life Plankton Mask
Yöaikaan käytettävän kasvonaamion hydrogel-koostumus rauhoittaa ja korjauttaa ihoa auttaen palauttamaan sille sen heleyden ja tekemään siitä kimmoisamman. Iholle jätettävä naamio on täydellinen tuote silloin kun iho vaikuttaa elottomalta, näyttää punoittavalta ja ärtyneeltä sekä tuntuu kuivalta ja kiristelevältä. Käytä naamion levitykseen silikonista Biotherm Life Plankton Mask Application Tool -naamiosivellintä saadaksesi sen levittymään optimaalisesti.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF 15
Lancômen uudistunut meikkivoide luo kasvoille erittäin peittävän ja samettisen tuntuisen meikkipohjan, joka kestää iholla jopa 24 tuntia. Meikkivoide tuntuu iholla entistä miellyttävämmältä ja sen ylellinen pakkaus näyttää meikkipussissa tyylikkäältä. Monipuolisesta sävyvalikoimasta löytyy useimmille ihonsävyille sopiva vaihtoehto.

Yves Saint Laurent Dessin Du Regard Arty Duo
Kaksipäisiä meikkikyniä on nähty ennenkin, mutta Yves Saint Laurentin uutuuskynä yhdistää kaksi sävyä samaan kynänkärkeen. Sävyjä voidaan käyttää erikseen tai yhdessä: Yhdistä värikäs rajaus sitä tasapainottavaan mustaan sävyyn ja pehmennä lopputulosta halutessasi kynän päässä olevalla applikaattorilla.

Lancôme Juicy Shaker
Lancômen suositut Juicy Shaker -huuliöljyt ovat saaneet ihania uusia sävyjä. Ravistettavien huuliöljyjen kaksifaasinen koostumus yhdistää hoitavien öljyjen pehmentävän vaikutuksen ja väripigmenttien virkistävän voiman. Kevyt öljy sulaa huulille välittömästi jättäen ne pehmeiksi, heleiksi ja miellyttävän tuntuisiksi. Oma suosikkimme on uusi Liquorisky-sävy!

Beautyblender Bubble
Beautyblender juhlistaa merkin 15-vuotista taivalta uudensävyisellä meikkisienellä. Herkullinen hubbabubbamaisen vaalenpunainen meikkisieni on hurmannut niin ammattilaiset kuin tavallisetkin meikkaajat ympäri maailman. Pisaranmuotoisen meikkisienen kekseliäs materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää heleäksi ja lähes meikittömän näköiseksi, mutta silti tasaisen sävyiseksi.

Maybelline Color Drama Lip Contour Palette
Nosta huulimeikkisi uudelle tasolle huulia muotoilevan meikkipaletin avulla. Maybellinen uusi huulimeikkipaletti tekee huulista kauniin täyteläiset neljällä vaiheella: Pohjusta huulet meikin kestoa parantavalla huultenpohjustajalla, korjaa niiden muotoa käyttäen paletin rajaussävyjä, levitä huulille niitä korostavaa väriä ja tee niistä täyteläisemmän näköiset kolmiulotteista hohdetta tuovalla korostussävyllä.