Pidemmät ripset ripsiseerumin avulla - näin käytät ripsiseerumia oikein

30.6.2019

Ripsiseerumi auttaa vahvistamaan ripsien kasvua ja erilaisia aktiiviaineita hyödyntämällä ripsistä on mahdollista saada hoidetumman tuntuiset ja kyllä - myös pidemmät. Ripsiseerumin käytössä kannattaa kuitenkin olla huolellinen, jotta lopputulos on paras mahdollinen.

Kukapa ei haaveilisi pidemmistä ja tuuheammista ripsistä? Ripsienpidennyksillä on mahdollista saada heti tuuhea lopputulos, mutta omien ripsien vahvistaminen toiminee pidemmällä aikavälillä paremmin. Erilaisilla ripsiseerumeilla on mahdollista avittaa räpsyjen kasvua ja ennaltaehkäistä niiden tippumista ennen aikojaan.

Näin ripsiseerumi toimii

Ripsiseerumi sisältää ripsiä hoitavia ja vahvistavia aktiiviaineita, jotka tukevat paitsi ripsiä myös niiden hiustuppia. Ripsiseerumit saavat tehonsa esimerkiksi kasvua stimuloivista peptideistä, vitamiineista ja aminohapoista, vahvistavista proteiineista ja pehmentävistä öljyistä. Ripsien uudistumissykli on noin kuukauden mittainen, jolloin ripsiseerumin teho ei näy välittömästi, vaan noin 4-6 viikon kuluttua säännöllisen käytön aloittamisesta. Useimmiten ripsiseerumia suositellaan käyttämään kuukausia, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Näin ollen vaikutukset eivät näy heti, mutta niitä kannattaa odottaa!

Miten ripsiseerumia käytetään?

Useimpia ripsiseerumeita levitetään iltaisin, jolloin ne saavat vaikuttaa yön ajan. Osa ripsiseerumeista levitetään itse ripsiin ja osa iholle ripsityveen. Muutamia ripsiseerumeita voi käyttää myös päivisin vahvistamassa ripsiä. Tärkeintä on, että seerumi levitetään puhtaalle iholle ja ripsille. Silmänympärysvoidetta käytettäessä ripsiseerumi levitetään voiteen alle kuten tavanomainen kasvoseerumi. Säännöllinen, jatkuva käyttö on avain parhaaseen lopputulokseen, joten ripsiseerumin käytöstä ei kannata lintsata edes silloin tällöin.

Valitse paras ripsiseerumi omaan käyttöön

Ripsiseerumin valinnassa kannattaa huomioida, haluaako erityisesti ripsiin, ripsirajaan vai molempiin levitettävän tuotteen. Joitakin ripsiseerumeita voi käyttää myös kulmien kasvun edistämiseen. Eri aktiiviaineet vaikuttavat eri tavoin: kaipaavatko ripset ennen kaikkea vahvistavia proteiineja vai kasvua tukevia aminohappoja? Alta löytyvät valikoimamme suosituimmat ripsiseerumit.

Lashfood Natural Eyelash Enhancer - Iltaisin käytettävä, ripsirajaan levitettävä ripsiseerumi vahvistaa ripsiä soijaproteiinin avulla ja tukee kasvua aminohappojen kuten arginiinin avulla. Yli 99% luonnollisia ainesosia sisältävä ripsiseerumi on täynnä ripsien hyvinvointia tukevia kasviuutteita.

Xlash Eyelash Serum - Xlash-ripsiseerumi paitsi auttaa kasvattamaan ripsistä pidemmät, myös tummentaa niitä. Kasvua tukevat peptidit, pehmentävät kasviöljyt ja ripsen rakennetta vahvistava biotiini muodostavat tehokkaan yhdistelmän. Ripsirajaan levitettävä seerumi toimii myös kulmakarvoille.

Elizabeth Arden Prevage Clinical Lash + Brow Enhancing Serum - Myös kulmakarvoille sopiva Elizabeth Arden -ripsiseerumi tukee jo olemassaolevien ripsien hyvinvointia. Peptidiyhdiste hoitaa ripsiä ja saa ne tuntumaan pehmeämmiltä. Ripsirajaan levitettävä seerumi auttaa korostamaan ripsien ulkonäköä ja tekee niistä taipuisammat.

RevitaLash Advanced - RevitaLash-ripsiseerumi on klassikkotuote, jonka perään kauneusmaailma on huokaillut jo pitkään. Vehnäproteiinia, biopeptidiyhdisteitä ja kasviuutteita sisältävä ripsiseerumi levitetään kerran päivässä ripsirajaan.

Filorga Optim Eyes Lashes & Brows - Kulmille ja ripsille sopiva seerumi sisältää kaksi tuotetta samassa pakkauksessa. Ripsien tyveen iltaisin levitettävä seerumi sisältää proteiineja ja keramideja ja päivisin käytettävä Volumizing Care -suoja-aine saa ripsivärin levittymään paremmin suojaten samalla ripsiä vaurioilta.

Maybelline Lash Sensational Boosting Serum - Ripsiä pehmentävä ja hoitava ripsiseerumi levitetään suoraan ripsiin. Edullinen ripsiseerumi sisältää arginiinia ja B5-provitamiinia. Aamuin illoin käytettävä seerumi toimii myös pohjustajana ripsivärille.

Shiseido Full Lash Serum - Hoitava ripsiseerumi levittyy ripsirajaan paksuna kerroksena ja auttaa vahvistamaan ripsien kasvua optimaalisesti japanilaisen Jujuba-hedelmän uutteen ja arginiinin avulla. Sopii myös kulmakarvoille.

Nurme Castor Oil -risiiniöljy - Täysin luonnonmukainen risiiniöljy auttaa hoitamaan ja vahvistamaan ripsiä. Edullinen ja riittoisa risiiniöljy sopii luonnollista vaihtoehtoa haluavalle ja sitä on helppo käyttää myös kulmakarvojen kasvun vahvistamiseen. Muihin öljyihin sekoitettuna risiiniöljyä voi käyttää myös hiuspohjan hoitoon ja hiusten kasvun stimulointiin.

Kaikki ripsienhoitotuotteet löytyvät tästä linkistä.