search

Kaiverruta kosmetiikkatuotteesi

JIPPII! Nyt voit tilata haluamasi kaiverruksen valittuihin kosmetiikkatuotteisiin! Kaiverruksen hinta on 3,90 euroa/tuote. Voit itse päättää, mitä tahdot tuotteeseen kaiverrettavan. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, oma nimesi tai jotain hauskaa. Kaiverrettu tuote on myös loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta!

Näin tuotteiden kaiverrus toimii!

1. Valitse tuote, jonka haluat kaiverrettavan.
Voit valita kaiverrettavan tuotteen tälle sivulle valittujen tuotteiden joukosta. Lisää tuote ostoskoriisi tavalliseen tapaan ja kirjoita toivomasi kaiverrusteksti kassalla painamalla tuotteen kohdalla olevaa Kaiverrus-nappia. Kaiverrusten kirjasin on Gabriola (katso esimerkkikuvat kirjasimesta tämän sivun yläosan kuvista).

2. Tarkista kaiverruksesi oikeinkirjoitus.
Kun olet kirjoittanut haluamasi kaiverrustekstin kassalla tuotteen yhteyteen tarkista vielä, että olet varmasti kirjoittanut kaiken oikein ennen tilauksesi lähetystä. Kopioimme kaiverrustekstin suoraan kirjoittamastasi tekstistä emmekä ole vastuussa meille annetun tekstin kirjoitus- tai asiavirheistä. Emme kaiverra tuotteisiin kirosanoja tai asiattomuuksia. Yhden tuotteen kaiverrustekstin pituus voi olla korkeintaan 25 merkkiä. Sallitut merkit ovat a-ö, A-Ö, 0-9, #!?éá&,. sekä välilyönti.

3. Kaiverrettuja tuotteita ei voi palauttaa.
Huomioithan, että emme ota vastaan kaiverrettujen tuotteiden palautuksia. Varmista siis, että haluamasi teksti on oikea ja että olet valinnut oikean tuotteen.

Ilahdumme suuresti, mikäli tahdot jakaa kaiverrettujen tuotteidesi kuvat Instagramissa #elevenbeauty-tunnistetta käyttäen!

Katso ideoita kaiverruksiin täältä!

Tuotteiden kaiverruttaminen voi pidentää niiden toimitusaikaa 1-3 arkipäivällä.

   99 tuotetta
   Hugo Woman EdP
   Keskimääräinen arvosana: 5/5 (1 tuotearvostelu)
   Alkaen: 41,30 €
   12
   • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
   • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
   • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
   • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
   • Osta nyt, maksa lokakuussa