PÜR
4-in-1 Lip Duo

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 5,79 €

23,16 € 28,95 €

Säästät 5,79 €

23,16 € 28,95 €

Variantti : Couple Goals 4.35 ml
Tuotetiedot

PÜR 4-in-1 Lip Duo

PÜR 4-in-1 Lip Duo yhdistää mattaisen huulisävytteen ja hoitavan huuliöljyn. Intensiivisen sävyn antava, runsaspigmenttinen huulisävyte pysyy huulilla pitkään ja varmistaa, että voit vuorotella mattaisen ja kiiltävän lopputuloksen välillä aina halutessasi.

Pigmenttinen huulisävyte sisältää karitevoita ja kookosöljyä, joiden ansiosta se liukuu huulille pehmeästi ja luo tahraamattoman, läpi päivän kestävän sävyn. Samalla se myös täytelöittää huulia kevyesti. Hoitama huuliöljy sisältää agaaven, auringkonkukan, jojoban ja karpalon öljyjä, jotka auttavat pitämään huolen huulten kosteustasapainosta ja tuomaan huulille upeaa kiitoa aina tarvittaessa.

  • Pitkäkestoinen huulisävyte ja hoitava huuliöljy
  • Neljä käyttötapaa

Koko: 2 x 4.35 ml

Käyttö

Voit käyttää tuotetta neljällä tavalla: pitkäkestoisena, mattapintaisena huulisävytteenä, nestemäisenä huulipunana levitä huulille ensin huulisävytettä ja sen päälle kerros huuliöljyä), huulikiiltona (levitä huulille huulisävytettä ja sen päälle kaksi kerrosta huuliöljyä) tai huulia hoitavana huuliöljynä.

Katso lisää vastaavia kuin 4-in-1 Lip Duo

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.