Lancôme
Teint Idole Ultra Wear Stick Foundation

(2 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 12,15 €

28,35 € 40,50 €

Säästät 12,15 €

28,35 € 40,50 €

Variantti : 010 Beige Porcelaine 9 g
Tuotetiedot

Lancôme Teint Idole Ultra Stick on öljytön, pitkäkestoinen meikkivoidepuikko, joka on helppo levittää ja häivyttää kasvoille. Kätevä pakkausmuoto mahdollistaa meikkivoiteen käytön koko kasvoilla, peiteaineen tapaan tai varjostustuotteena halusi mukaan. Lancôme Teint Idole Ultra Stick peittää näkyvistä niin epätasaisen ihonsävyn, näpyt kuin tummat silmänalusetkin.

Meikkivoiteen innovatiivinen, pitkäkestoinen koostumus soveltuu kaikille ihotyypeille. Lancôme Teint Idole Ultra Stick levittyy iholle ohuena, kevyenä kerroksena ja sen erityiset, huokoiset polymeerit imevät itseensä ihon rasvaa ja talia. Näin iho pysyy mattapintaisena ja kiillottomana koko päivän ajan. Meikkivoidepuikon kasviuutteet rauhoittavat ihoa ja vähentävät kasvojen punoitusta.

Lancôme Teint Idole Ultra Stick tuntuu iholla miellyttävän kevyeltä ja sen tahraamaton koostumus pysyy kasvoilla koko päivän. Meikkivoiteen pigmenttipitoinen koostumus on riittoisa ja helppo häivyttää. Kätevä puikko kulkee näppärästi mukana ja mahdollistaa meikin korjailun pitkin päivää.

  • Pitkäkestoinen meikkivoide

  • Runsaspigmenttinen koostumus

  • Helppo levittää ja häivyttää

Koko: 9 g

Käyttö

Lancôme Teint Idole Ultra Stick -meikkivoidetta voi levittää kasvoille sormin, meikkisienellä tai meikkivoidesiveltimellä. Peittävämmän tuloksen aikaansaamiseksi meikkivoidetta voi levittää suoraan iholle. Kevyempi lopputulos syntyy, mikäli sipaisee meikkivoiteen ensin levitysvälineeseen ennen iholle levitystä

  • Käyttö meikkisiveltimellä: kosketa siveltimellä meikkivoidetta ja pyöräytä. Levitä meikkivoide siveltimellä kasvoille aloittaen kasvojen keskiosasta ja eniten sävyn tasoitusta vaativista kohdista. Voit taputella sormella meikkivoidetta enemmän peittoa vaativiin kohtiin.

  • Käyttö peiteaineen tavoin: levitä peittoa vaativille alueille (tummat silmänaluset, näpyt, nenänpielet) meikkivoidetta suoraan puikosta. Taputtele ja häivytä sormin tai käytä peiteainesivellintä. Mikäli peitettävää on paljon, voit käyttää useita ohuita kerroksia päällekkäin.

  • Käyttö varjostustuotteena: valitse meikkivoidesävy, joka on normaalia sävyäsi 2-3 astetta tummempi. Levitä meikkivoidetta poskiluun alle, ohimoille ja leukapieliin ja häivytä huolellisesti.

Katso lisää vastaavia kuin Teint Idole Ultra Wear Stick Foundation

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut