Glo Skin Beauty
Luminous Liquid Foundation

(9 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
68,50 €
68,50 €
Variantti : Brulée, SPF 18 30 ml
Katso myös
Glo Skin Beauty
14 g
Tuotetiedot

glominerals Luxe Liquid Foundation

glominerals Luxe Liquid Foundation -meikkivoiteen heleän lopputuloksen jättävä koostumus tasoittaa ihon sävyä ja peittää ihovirheitä. Valoa heijastavaa timanttipuuteria sisältävä meikkivoide kosteuttaa ihoa ja jättää sen nuorekkaan hehkeän näköiseksi. Vihreän teen uute sekä A-, C- ja E-vitamiinit tuovat iholle antioksidanttista suojaa.

  • Peittävyys: Kevyt/puolipeittävä
  • SPF 15

Koko: 30 ml

Käyttö

Ravista pulloa hyvin ennen tuotteen käyttöä. Levitä meikkivoide kasvoille sormin tai siveltimellä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 48139
Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Cyclohexasiloxane,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Caprylic/Capric Triglyceride,Octyldodecanol,Caprylyl Glycol,Silica,Silica Dimethyl Silylate,Ethylhexylglycerin,Water (Aqua),Diamond Powder,Ethylhexyl Palmitate,Polysorbate 60,Isohexadecane,Tridecyl Trimellitate,Iron Oxides (CI 77491,Tetrahexyldecyl Ascorbate,HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer,CI 77492,Tocopheryl Acetate (Vitamin E),Retinyl Palmitate (Vitamin A),Triethoxycaprylylsilane,CI 77499),Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate,PEG-30 Dipolhydroxystearate,Polyglyceryl-3 Diisostearate,Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract,MAY CONTAIN (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891),Cyclopetnasiloxane,Octyldecyl Xyloside,Hydroxyethylacrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer,Hexylene Glcol,Polymethylsilsequioxane

Katso lisää vastaavia kuin Luminous Liquid Foundation

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut