bareMinerals
Prime Time Foundation Primer

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Original 30 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Höyhenenkevyt pohjustusvoide auttaa ihon kuivuuteen, epätasaisuuksiin, hienoihin juonteisiin ja laajentuneisiin ihohuokosiin. Tekee ihosta tasaisemman ja parantaa meikkipohjien kestävyyttä. Prime Time sisältää ravitsevia ainesosia, kuten C- ja E-vitamiinia, kasviuutteita ja antioksidantteja, jotka auttavat hoitamaan ihoasi. Silkkinen koostumus imeytyy heti eikä tunnu tahmealta. Ei sisällä öljyjä, hajusteita eikä säilöntäaineita.
Dermatologisesti testattu.
Läpikuultava
Levitä Prime Time Foundation Primer päivävoiteen jälkeen. Levitä tasainen kerros koko kasvoille. Pohjustusvoide tekee ihon pinnasta virheettömän ja meikkivoide on helppo levittää sen päälle. Yksi pumppaus riittää koko kasvoille.

Tuotenumero: 36757
Ainesosat

CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, WATER (AQUA/EAU), PANTHENOL, BUTYLENE GLYCOL, SILICA, MAGNESIUM SILICATE, ASCORBIC ACID, TOCOPHEROL.

Katso lisää vastaavia kuin Prime Time Foundation Primer

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.