MAC Cosmetics
MAC Cream Colour Base (Pro Palette Refill Pan)

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 3,37 €

10,13 € 13,50 €

Säästät 3,37 €

10,13 € 13,50 €

Variantti : Pearl 3.2 g
Tuotetiedot

MAC Cream Colour Base Refill -värivoidenappi on monipuolinen, voidemainen meikkituote käytettäväksi kasvoilla. Kerrostettava voideväri sopii käytettäväksi kasvoilla, silmäluomilla ja huulilla - mahdollisuudet ovat loputtomat! Helposti häivyttyvä, voidemainen värituote levittyy iholle kevyeksi, läpikuultavaksi kerrokseksi ja tekee meikistä kuulaan. Voidemaisen värin voi levittää puhtaalle iholle, kosteusvoiteen tai meikkivoiteen päälle ja jopa puuterin pinnalle. Eri yhdistelmiä vaihtelemalla meikkiin saa lisättyä aina jotain uutta.

Värivoidenappien avulla luot helposti täydellisen meikkipaletin, johon valitset vain parhaita sävyjä ja koostumuksia. Täyttönappi kiinnittyy tyhjään meikkipalettiin magneetilla ja se on helppo irrottaa ja vaihtaa.

  • Värivoidenappi magneettikiinnityksellä
  • Sopii käytettäväksi voidemaisen poskipunan, korostusvärin, luomivärin tai huulipunan tavoin
  • Läpikuultava, heleä lopputulos
  • Monipuoliset käyttömahdollisuudet
  • Vedenkestävä ja hajusteeton koostumus
  • Jopa 8 tunnin kesto kasvoilla ja vartalolla

Seuraavia sävyjä ei suositella käytettäväksi huulilla: Dusk, Mid-Tone Sepia ja Vintage Rose. Seuraavia sävyjä ei suositella käytettäväksi silmien lähellä: Bamboo, Improper Copper, Madly Magenta, Pink Shock, Premeditated, Rich Coral, Vintage Rose ja Virgin Isle.

Koko: 3.2 g

Katso lisää vastaavia kuin MAC Cream Colour Base (Pro Palette Refill Pan)

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.