OFRA Cosmetics
Infinite Palette

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 8,99 €

35,96 € 44,95 €

Säästät 8,99 €

35,96 € 44,95 €

Valinta : 30 g
Tuotetiedot

OFRA Cosmetics Infinite Palette

OFRA Cosmetics Infinite Palette -luomiväripaletti on täynnä kontrasteja. Yhteistyössä meikkitaiteilja Francesca Tolot'n kanssa luotu luomiväripaletti sisältää kirkkaita neonsävyjä ja sumuisia, tummia luomivärejä. Yhdessä luomiväripaletin sävyistä syntyy rock-henkinen kokonaisuus, jonka viimeistelee hohtava samppanjan sävy.

  • 9 sävyn luomiväripaletti
  • Sisältää mattapintaisia ja hohtavia sävyjä
  • Pitkäkestoinen koostumus
  • Yhteistyö meikkitaiteilija Francesca Tolot'n kanssa

Koko: 30 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Mica,Dimethicone,Silica,Iron Oxides,Zinc Stearate,Manganese Violet,Ultramarines,Trimethylsiloxysilicate,Bismuth Oxychloride,Magnesium Silicate,Nylon 12,Ethylene/Acrylic Acid Copolymer,Starch Octenylsuccinate,Phenoxyethanol (And) Ethylhexylglycerin. May Contain: Titanium Dioxide,Chromium Oxide Green.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.