Pixi
Glitter-y Eye Quad

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
26,95 €
26,95 €
Valinta : Rose Bronze 4 g
Muut värit :
Tuotetiedot

Pixi Glitter-y Eye Quad kokoaa yhteen neljä säväyttävää glitter-luomiväriä. Luomiväripaletin glitterkoostumus on hohtava ja sisältää kaunista välkettä. Glitter-luomiväri levittyy parhaiten iholle sormella tai kostealla siveltimellä, jolloin metallinhohtoinen koostumus pääsee oikeuksiinsa.

  • 4 sävyn luomiväripaletti

  • Glitter-koostumus

  • Välkehtivä lopputulos

Koko: 4 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Polyethylene Terephthalate,Glycerin,Phenoxyethanol,Tocopheryl Acetate,Acrylates Copolymer,Tridecyl Trimellitate,CI 19140 (Yellow 5 Lake),Trisiloxane,Polyurethane-11,CI 77266 (Black 2),CI 16035 (Red 40 Lake),Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (RicinusCommunis Seed Oil),Polyurethane-11. May Contain/Peut Contenir (±): CI 77000 (AluminumPowder),CI 19140 (Yellow 5 Lake).Shade / Teinte #2 INGREDIENTS: Glycerin,Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (Ricinus CommunisSeed Oil),PolyethyleneTerephthalate,CI 77000 (Aluminum Powder),CI 16035(Red 40 Lake)

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.