Blinc
Ultrathin Liquid Eyeliner Pen

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
28,95 €
28,95 €
Variantti : 0.7 ml
Tuotetiedot

Blinc Ultrathin Liquid Eyeliner Pen

Markkinoiden ohuin rajastussi!

Blinc Ultrathin Liquid Eyeliner Pen on erittäin ohutta jälkeä piirtävä silmänrajaustussi, jonka kevyt ja vedenkestävä koostumus mahdollistaa tarkkojen rajausten luomisen aivan ripsien tyveen.

  • Äärimmäisen ohut sivellinkärki: 0.00876 mm
  • Vedenkestävä koostumus
  • Sopii myös herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille

Koko: 0.7 ml

Käyttö

Piirrä tussilla ohut rajaus ripsien tyveen. Voit kerrostaa tuotetta saadaksesi intensiisivemmän sävyn. Poista rajaus silmämeikin poistoaineella.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Käyttö

Piirrä tussilla ohut rajaus ripsien tyveen. Voit kerrostaa tuotetta saadaksesi intensiisivemmän sävyn. Poista rajaus silmämeikin poistoaineella.

Ainesosat

Ethylparaben,Propylene Glycol,Disodium EDTA,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Water,Carbon Black (CI 77266),Ammonium Acrylates Copolymer,Laureth-21,Phenoxyethaol,Sodium Dehydroacette

Katso lisää vastaavia kuin Ultrathin Liquid Eyeliner Pen

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.