Blinc

Blinc on amerikkalainen yritys, joka kehittää ja valmistaa korkealaatuisia silmämeikkituotteita. Yritys sai alkunsa ripsiväristä, joka oli niin hellävarainen, että sitä pystyi käyttämään myös silmäleikkauksen jälkeen. Maskarasta tuli menestys, joten Blinc alkoi valmistaa myös muita tuotteita kuluttajille, joilla on erityisvaatimuksia silmämeikin suhteen.

Blincin tuotteet eroavat muista kilpailijoistaan niiden kehityksessä käytetyn täysin uuden ja innovatiivisen otteen ansiosta. Blincin tavoite on "keksiä uudestaan" ja uudistaa tapa, jolla silmämeikkejä on ollut tapana kehitellä. Blincin tuotteet ovat erittäin vedenkestäviä ja tarkoin koostettuja, minkä ansiosta kaikki tuotteet sopivat helposti vuotaville silmille ja piilolinssien käyttäjille. Monet herkkäihoiset ja allergikot ovat löytäneet Blincin valikoimasta itselleen täydellisen, hypoallergeenisen ripsivärin.

Vietätkö aktiivista elämäntyyliä ja hikoilet usein? Ei hätää, Blinciltä löytyy ripsiväri kovaan menoon. Vuotavatko silmät usein tai pyöräiletkö sateessa töihin? Blincin erittäin vedenkestävä, nestemäinen rajaustuote on avain onnistuneeseen silmämeikkiin! Eivätkö luomivärit pysy luomella? Kokeile Blinc Eye Shadow Primer -pohjustajaa.

Kaikki mitä tarvitset täydelliseen, kestävään silmämeikkiin löytyy Blinciltä!