NYX Professional Makeup
Super Skinny Eye Maker

(2 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
11,50 €
11,50 €
Variantti : Carbon Black 1.1 ml
Tuotetiedot

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Super Skinny Eye Marker

NYX Super Skinny Eye Marker on rajaustussi, joka on tarkoitettu tarkkoihin silmänrajauksiin. Erityisen ohut kynänkärki mahdollistaa ohuiden rajausten luomisen. Pitkäkestoinen koostumus pysyy silmissä siistinä ja lopputuloksena on ammattimainen rajaus, joka ei tuhriudu.

  • Väri: Musta

Koko: 1.1 ml

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Alcohol,Water,Black 2 (CI 77266),Disodium Laureth Sulfosuccinate,Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate,Disodium Cetyl Phenyl Ether Disulfonate,PEG/PPG-14/4 Dimethicone,PEG-14 Dimethicone,Polyacrylate-16,Sodium Laureth-12 Sulface

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Super Skinny Eye Maker

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut