Blinc
Long Lash

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 19,95 €

46,55 € 66,50 €

Säästät 19,95 €

46,55 € 66,50 €

Variantti : 5.3 g
Tuotetiedot

Blinc Long Lash

Blinc Long Lash on ainutlaatuinen ripsien kasvua aktivoiva hoitotuote, joka vahvistava koostumus auttaa ripsiä kasvamaan paksummiksi ja pidemmiksi. Ihoa värjäämätön ja ärsyttämätön tuote sopii päivittäiseen käyttöön.

  • Näkyvä ero jo kahdessa viikossa

Koko: 5.3 g

Käyttö

Levitä tuotetta aamuin illoin ripsirajaan puhtaalle ja kuivalle iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Käyttö

Levitä tuotetta aamuin illoin ripsirajaan puhtaalle ja kuivalle iholle.

Ainesosat

Glycerin,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Cetearyl Glucoside,Xanthan Gum,Chlorphenesin,Jojoba Esters,Methylisothiazolinone,Cetearyl Alcohol,Hexylene Glycol,Water,Magnesium Aluminium Silicate,Acacia Senegal Gum,Propanediol,Jojoba Alcohol,Isopropyl Jojobate,Myrist Pentapeptide-17,Phenethyl

Katso lisää vastaavia kuin Long Lash

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.