Blinc
Black Lash Primer

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 7,24 €

21,71 € 28,95 €

Säästät 7,24 €

21,71 € 28,95 €

Variantti : 5 ml
Tuotetiedot

Blinc Black Lash Primer on musta ripsivärinpohjustaja, joka tuo ripsille lisää tuuheutta ja pituutta sekä suojaa niitä ulkoisilta rasitteilta! Tuotteen hoitava koostumus sisältää Pentapeptide-17-peptidiä, joka tukee ripsien kasvua ja ravitsee niitä vitamiinien avulla. Tuotteen säännöllinen käyttö auttaa tekemään ripsistä pidemmät ja tuuheammat.

  • Sävy: Musta

Koko: 5 ml

Käyttö

Levitä ripsivärinpohjustajaa puhtaisiin ripsiin ja odota 30-60 sekuntia ennen ripsivärin levitystä.

Ainesosat

Aqua (Water),Butylene Glycol,Methylparaben,Phenoxyethanol,Propylparaben,Glyceryl Stearate,Sodium Hyaluronate,Tocopheryl Acetate,Polyethylene,Polybutene,Mineral Oil,Acrylates Copolymer,Aminomethyl Propanol,Polyvinyl alcohol,Kukui Nut Oil,Macadamia Nut Oil,Panthenol (vitamin B complex),Stearic Acid (cleansing emulsifier),Hydrolyzed Wheat & Starch Protein,Carnauba Wax (from leaves from of the tree of life),BHT (antioxidant)

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Black Lash Primer

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.