Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
24,50 €
24,50 €
Variantti : A14 7 g
Tuotetiedot

A14 Pro Brush – kynäsivellin MIKÄ SE ON: Anastasia Beverly Hills A14 Pro Brush on pieni, pyöreä kynäsivellin, jonka kiinteät luonnonkuidut sopivat ihanteellisesti tarkkaan levitykseen ja tarkkaan häivyttämiseen silmien alueella. MIKSI SIIHEN ON HELPPO IHASTUA: • Siveltimen koko sopii täydellisesti luomivakoon ja ripsirajan alle, joten se sopii ihanteellisesti luomivärin tarkkaan levittämiseen sekä kulmakarvojen ja luomivaon muotoiluun. • Ensiluokkaiset luonnonkuidut muodostavat pyöristetyn, kapenevan kärjen tarkkaan levitykseen ja häivytykseen. • Voidaan käyttää voide- ja puuterituotteiden levittämiseen ja häivyttämiseen. • Valkoisten harjasten ansiosta näet, kuinka paljon tuotetta siveltimessä on. • Eläinkokeeton. Käyttö: • Käytä tätä sivellintä tarkkaan levittämiseen luomivakoon tai silmän ulkonurkkaan. • Tiheät, pienet harjakset sopivat helposti luomivakoon ja ripsirajaan häivyttämään väriä. Luo syvyyttä ammattimaisella tarkkuudella levittäessäsi väriä silmiin. • Voidaan käyttää tuotteen levittämiseen ja reunojen häivyttämiseen. • Voidaan käyttää voidemaisen rajausvärin häivyttämiseen smoky eyes -efektin luomista varten. • Pieni koko tekee tästä siveltimestä myös ihanteellisen tuotteen tarkkaan levittämiseen sisänurkkaan ja kulmaluun korostamiseen. • Levitä luomiväriä alaripsien tyveen ja muotoile luomivako ammattilaisen tarkkuudella. Tuoteyhdistelmät: Eye Shadow Singles Waterproof Crème Color Contour Powder Kit Glow Kits

Tuotenumero: 113928
Annostus ja käyttö

KÄYTTÖ: AURINKOPUUTERI: Selkeytä ja korosta piirteitäsi levittämällä hiusrajaan, ohimoille, poskipäihin ja leukaan. Pyyhkäise kevyesti kasvojen yli luonnollinen päivettynyt ilme. Korosta lookia levittämällä sitä nenän päähän ja sivuille. HIGHLIGHTER: Korosta kasvojesi piirteitä levittämällä poskipäiden yläosaan, nenän harjanteeseen ja kärkeen, silmän sisäkulmaan, kulmaluuhun, amorinkaareen ja solisluuhun. Saat voimakkaamman ilmeen kerrostamalla. POSKIPUNA: Korosta piirteitäsi ja lisää luonnollista väriä poskipäihin. Levitä väriä häivyttämällä kohti hiusrajaa. Lisää nuorekkuutta pyyhkäisemällä sitä keveästi nenän harjanteelle. Ammattilaisen vinkit: o Saat Highlighteria käyttäessäsi intensiivisen lopputuloksen sumuttamalla A23 Pro Brush -harjaan Dewy Set Setting Spray-suihketta. o Sekoittamalla sävyjä yhteen voit luoda omia värisävyjäsi. Levitä Highlighteria ja Bronzeria okaulalle ja rintavaon alueelle.

Katso lisää vastaavia kuin Brush

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.