search

OFRA Cosmetics
Infinite Palette

44,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
OFRA Cosmetics Infinite Palette -luomiväripaletti on täynnä kontrasteja. Yhteistyössä meikkitaiteilja Francesca Tolot'n kanssa luotu luomiväripaletti sisältää kirkkaita neonsävyjä ja sumuisia, tummia luomivärejä. Yhdessä luomiväripaletin sävyistä syn… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

OFRA Cosmetics Infinite Palette

OFRA Cosmetics Infinite Palette -luomiväripaletti on täynnä kontrasteja. Yhteistyössä meikkitaiteilja Francesca Tolot'n kanssa luotu luomiväripaletti sisältää kirkkaita neonsävyjä ja sumuisia, tummia luomivärejä. Yhdessä luomiväripaletin sävyistä syntyy rock-henkinen kokonaisuus, jonka viimeistelee hohtava samppanjan sävy.

  • 9 sävyn luomiväripaletti
  • Sisältää mattapintaisia ja hohtavia sävyjä
  • Pitkäkestoinen koostumus
  • Yhteistyö meikkitaiteilija Francesca Tolot'n kanssa

Koko: 30 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää