search

OFRA Cosmetics
Peptide Whitening Mask

52,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
OFRA Cosmetics Peptide Whitening Mask on ihoa kirkastava kasvonaamio, joka palauttaa kasvojen luonnollisen heleyden. Kasvonaamio sisältää iholle kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, synteettisiä silkkipeptidejä, solujen uudistumista tukevaa kinetiiniä,… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

OFRA Cosmetics Peptide Whitening Mask

OFRA Cosmetics Peptide Whitening Mask on ihoa kirkastava kasvonaamio, joka palauttaa kasvojen luonnollisen heleyden. Kasvonaamio sisältää iholle kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, synteettisiä silkkipeptidejä, solujen uudistumista tukevaa kinetiiniä, sitruunauutetta ja C-vitamiinia, joka tehostaa ihon uudistumista. Kasvonaamio pehmittää ihoa ja kohdentaa tehonsa erityisesti pigmenttimuutoksiin.

  • Kirkastava kasvonaamio
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 200 ml

Käyttö

Levitä kasvonaamiota puhtaille, kuiville kasvoille ja anna vaikuttaa vähintään 10 minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti. Käytä kasvonaamiota 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää