search

Ole Henriksen
Balance Cold Plunge Pore Mask

47 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Ole Henriksen Balance Cold Plunge Pore Mask -kasvonaamio syväpuhdistaa ihohuokoset ja auttaa häivyttämään laajentuneita ihohuokosia. Puhdistava kasvonaamio tasapainottaa ihon rasvoittumista jopa kahdeksan tunnin ajan. Epäpuhtauksia poistava kasvonaam… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Ole Henriksen Balance Cold Plunge Pore Mask

Ole Henriksen Balance Cold Plunge Pore Mask -kasvonaamio syväpuhdistaa ihohuokoset ja auttaa häivyttämään laajentuneita ihohuokosia. Puhdistava kasvonaamio tasapainottaa ihon rasvoittumista jopa kahdeksan tunnin ajan. Epäpuhtauksia poistava kasvonaamio tuo iholle viilentävän ja virkistävän tunteen.

Puhdistava kasvonaamio sisältää ihoa kuorivia AHA- ja BHA-happoja, jotka auttavat parantamaan ihon pintatekstuuria. Green Fusion Complex™ -yhdiste tasapainottaa ihoa ja antioksidanttiset, kasviperäiset aktiiviaineet tuovat iholle suojaa. Kasvonaamio on iholle levittäessä turkoosi, mutta muuttuu iholta viileällä vedellä huuhdeltaessa ylelliseksi vaahdoksi, joka huuhtoo iholta mukanaan liiallisen talin ja epäpuhtaudet. Iholle syntyy Ole Henriksen -tuotteille tunnuksenomainen upea Ole-hehku.

  • Syväpuhdistava kasvonaamio
  • Sekaiholle ja ravoittuvalle iholle
  • Häivyttää laajentuneita ihohuokosia

Koko: 93 ml

Käyttö

Levitä kasvonaamiota puhtaalle ja kuivalle iholle tasainen kerros ja anna sen vaikuttaa 15 minuuttia. Lisää iholle tämän jälkeen viileää vettä, vaahdota tuote hellästi hieroen ja huuhtele iho puhtaaksi. Käytä kasvonaamiota 2-3 kertaa viikossa. Suojaa iho auringolta käytttäessäsi tuotetta sen sisältämien AHA-happojen vuoksi.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää