search

Pixi
Lash Line Ink Eyeliner

Alkaen:
17,80 €
Valitse tuote
  • Black Silk

17,80 €
  • Velvet Cocoa

17,90 €
Kerro ystävälle
Rakastatko supertarkkoja silmänrajauksia? Siinä tapauksessa Pixi Lash Line Ink Eyeliner on tehty juuri sinulle! Tämä vedenkestävä, nestemäinen rajaus on uskomattoman helppo levittää sen ohuella, tussimaisella päällä. Kalligrafiamaisen kaunis lopputul… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Kaikki meikit -15%

Pixi Lash Line Ink Eyeliner

Rakastatko supertarkkoja silmänrajauksia? Siinä tapauksessa Pixi Lash Line Ink Eyeliner on tehty juuri sinulle! Tämä vedenkestävä, nestemäinen rajaus on uskomattoman helppo levittää sen ohuella, tussimaisella päällä. Kalligrafiamaisen kaunis lopputulos kestää luomilla jopa 12 tuntia suttaantumatta.

  • Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja tai ftalaatteja.
  • Dermatologisesti testattu.

Koko: 1ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Pixi Lash Line Ink Eyeliner

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
1/5Ei toiminut minulla
2017-08-29 kirjoittanut: Emilia (ikä: 25-34)
Tämä ei jostain syystä toimi minulla sitten yhtään. Antaa kärkeen hyvin vaatimattomasti väriä, tai sitten applikaattoria on tarkoitus painaa paljon kovempaa ihoa vasten, mikä tuntuu melko erikoiselta. Säilytän tuotetta applikaattoripää alaspäin, joten siinäkään ei pitäisi olla ongelmaa. Kädellä tuote vaikuttaa kyllä kestävältä ja tekee tarkkaa jälkeä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää