Ryhmät

Lancôme Olympia Le-Tan

Lancôme Olympia Le-Tan

Olympia Le-Tan on pariisilainen suunnittelija, joka valloitti muotimaailman hetkessä hurmaavan tyttömäisillä luomuksillaan. Olympian kädenjälki näkyy niiden ainutlaatuisissa ja pikkutarkoissa yksityiskohdissa sekä eloisissa väreissä. Lancôme on luonut yhdessä Olympian kanssa syksyn 2017 meikkikokoelman, joka kantaa nimeä Olympia's Wonderland. Meikkikokoelma on suloinen, mutta samaan aikaan täynnä tyyliä, klassisuutta ja linjakkuutta. Kokoelmassa näkyy Olympia Le-Tanille ja Lancômelle molemmille yhteistä olevat asiat: rakkaus väreihin, viaton aistikkuus sekä tunnuksenomainen pariisilainen tyylikkyys.

Olympia Le-Tan perusti tuotemerkkinsä vuonna 2009. Hänen värikäs maailmansa on tunnettu aistikkaan 40- ja 50-luvun pin-up-tyylin sekä lapsekkaan naiivin ja leikkisän glamouurin yhdistelmästä. Hänen suurin intohimonsa on kirjonta, jonka hän oppi isoäidiltään ja joka toimi inspiraationa tyylille, josta hän tuli tunnetuksi. Olympia Le-Tanin korunomaiset pikkulaukut näyttävät vanhanaikaisilta kirjoilta yksityiskohtaisine, kankaisine kansineen. Olympian suurimpia asiakkaita ovat mm. tunneutut muoti-ikonit ja näyttelijät ja hänen vuoden 2012 ready-to-wear-mallistonsa otettiin vastaan suurella innolla.

Olympia Le-Tan nähdään aina kirkkaanpunaisissa huulissa ja kirkkaanpunaisessa kynsilakassa. Hänen luomansa meikkikokoelma henkii sekä hänen henkilökohtaista tyyliään että hänen luomuksissaan näkyvää kädenjälkeä ja kokoelma asettaa valokeilaan hänen rakastamansa roosan sävyn. Vastustamattoman meikkikokoelman tähtituote on Olympian pikkulaukkuja jäljittelevä Olympia's Wonderland -meikkipaletti, jonka upea ulkonäkö kätkee sisälleen joukon Lancômen uudelleen eloon herätettyjä klassikkosävyjä.

Suodata