the Balm
Sexy Mama

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
21,95 €
21,95 €
Valinta : Anti-Shine Translucent Powder 7 g
Tuotetiedot

Huomaamaton ja hienovarainen puuteri niihin hetkiin, kun kiiltoa on yksinkertaisesti liikaa. Läpikuultava koostumus sisältää pieniä öljyisyyttä poistavia hiukkasia, joiden ansiosta iho jää kauniin mattapintaiseksi. The Balm Sexy Mama ei kuitenkaan ole kuin mikä tahansa puuteri: se on hienovaraisuudessaan niin näkymätön, ettei intohimoisinkaan ihailija huomaa pientä huijausta ihollasi!

  • Mattapintainen kivipuuteri

Koko: 7 g

Ainesosat

Mica,Dimethicone,Polyisobutene,Zea Mays (Corn) Starch,Silica,Zinc Stearate,Sodium Dehydroacetate,CI 77499,Boron Nitride,CI 77492,Isoeicosane,Gossypium Herbaceum (Cotton) Powder,Iron Oxides CI 77491,Polyethylene (and) PTFE,Styrene/DVB Copolymer,Dimethylimidazolidinone Rice Starch

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut