the Balm
Sexy Mama

(13 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
21,50 €
21,50 €
Variantti : Anti-Shine Translucent Powder 7 g
Tuotetiedot

Huomaamaton ja hienovarainen puuteri niihin hetkiin, kun kiiltoa on yksinkertaisesti liikaa. Läpikuultava koostumus sisältää pieniä öljyisyyttä poistavia hiukkasia, joiden ansiosta iho jää kauniin mattapintaiseksi. The Balm Sexy Mama ei kuitenkaan ole kuin mikä tahansa puuteri: se on hienovaraisuudessaan niin näkymätön, ettei intohimoisinkaan ihailija huomaa pientä huijausta ihollasi!

  • Mattapintainen kivipuuteri

Koko: 7 g

Tuotenumero: 28251
Ainesosat

Mica,Dimethicone,Polyisobutene,Zea Mays (Corn) Starch,Silica,Zinc Stearate,Sodium Dehydroacetate,CI 77499,Boron Nitride,CI 77492,Isoeicosane,Gossypium Herbaceum (Cotton) Powder,Iron Oxides CI 77491,Polyethylene (and) PTFE,Styrene/DVB Copolymer,Dimethylimidazolidinone Rice Starch

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Sexy Mama

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut