search

the Balm
Nude Dude Eyeshadow Palette

39,60 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Tämä 12 upean nude-sävyn paletti todistaa, ettei pettämätön tyyli lähde vaatteista vaan meikistä. Kuuden hurmaavan herrasmiehen parhaiden luonteenpiirteiden avulla luot silmämeikin, joka sopii kaikenlaisille treffeille ja korostaa omaa kauneuttasi. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

the Balm Nude Dude Eyeshadow Palette

Tämä 12 upean nude-sävyn paletti todistaa, ettei pettämätön tyyli lähde vaatteista vaan meikistä. Kuuden hurmaavan herrasmiehen parhaiden luonteenpiirteiden avulla luot silmämeikin, joka sopii kaikenlaisille treffeille ja korostaa omaa kauneuttasi.

  • Rasia sisältää kaksipäisen luomivärisiveltimen

Koko: 9.6 g

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Arvostele tuote

the Balm Nude Dude Eyeshadow Palette

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Kätevä luomiväripaletti arkeen ja juhlaan!
2017-04-07 kirjoittanut: Elisa (ikä: 25-34, liiallisuuksia.fi)
Paletissa on kauniit, yksinkertaiset ja pigmenttiset sävyt, jotka sopivat toisiinsa erinomaisen hyvin. Sävyjä on helppo yhdistellä toisiinsa ja häivyttäminen on vaivatonta. Mattaisten ja hohtavien sävyjen vaihtelu mahdollistaa monenlaiset eri tyylit. Muutama sävy on myös aika uniikki, kuten superhohtava Fabulous ja ruusukultaisena hohtava Flirty. Nude Duden kanssa onnistuu ihan kaikki!
Suositeltu kenelle: Kunnollista peruspalettia tarvitsevalle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Helppo ja monikäyttöinen paletti
2017-08-04 kirjoittanut: KK (ikä: 15-24)
Kivoja ja helposti häivytettäviä sävyjä, joilla saa tehtyä monen näköisiä silmämeikkejä. Sävyt Flirty ja Faithfull ovat omia lemppareitani, tosi nättejä ja vähän erilaisempia sävyjä. Koostumus on kaikissa sävyissä kivan pehmeä, mutta kuitenkin ehkä hiukan kuivakka, tosin eivät silti varise ainakaan minulla. Kaikkiaan ihan kiva ja monikäyttöinen paletti, mutta jotain tummemman ruskeaa mattasävyä kaipaisin tähän vielä varjostussävyksi, munakoison sävyistä Friendlyä kun en ainakaan itse käyttäisi kultaisten ja kuparisten shimmer-sävyjen kanssa.
Suositeltu kenelle: Monikäyttöistä arkipalettia etsivälle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä paletti arkeen
2017-05-08 kirjoittanut: Emmi H
Erittäin ihania, melko neutraaleja sävyjä. Eivät ole kaikkein pigmenttisimpiä luomivärejä mitä omistan, mutta kuitenkin hyvälaatuisia. Vaaleat sävyt ovat suosikkejani, mutta saa tällä tehtyä hyvin myös tummemman meikin. Varsinkin aloittelijalle hyvä peruspaletti!
Suositeltu kenelle: Peruspalettia etsivälle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi