Garnier
Pure Active Charcoal bar

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 1,70 €

6,80 € 8,50 €

Uutta

Säästät 1,70 €

6,80 € 8,50 €

Variantti : 100 g
Tuotetiedot

KOSMEETTISKLIINISESTI TODISTETUSTI VÄHENTÄÄ FINNEJÄ KASVOILLA & VARTALOLLA 1 VIIKON KÄYTÖN JÄLKEEN*

Pure Active Charcoal Bar fra Garnier, koostumus sisältää hiiltä & salisyylihappoa ja se puhdistaa ihon intensiivisesti. Auttaa taistelemaan epäpuhtauksia vastaan, vähentää finnejä, tukkeutuneita ihohuokosia ja ylimääräistä talia.

1 KÄYTTÖKERRAN JÄLKEEN KASVOT: 85 %*** tuotetta testanneista koki epäpuhtauksien vähentyneen. SELKÄ & KAULA: 89 %*** koki, että iho näytti puhtaammalta ja raikkaammalta.

1 VIIKON KÄYTÖN JÄLKEEN KASVOT: 78 %*** tuotetta testanneista koki, että iho näytti puhtaammalta. SELKÄ & KAULA: 73 %*** koki, että iholla oli vähemmän kiiltoa.

*Kosmeettiskliininen testi, 55 vapaaehtoista. ** Lukuunottamatta pakkauksen liimaa. ***Itsearviointi, 55 vapaaehtoista 1 käyttökerran jälkeen ja 1 viikon käytön jälkeen. ****Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita. HYPOALLERGEENINEN & VEGAANINEN KOOSTUMUS****

Katso lisää vastaavia kuin Pure Active Charcoal bar

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.