NIOD
Superoxide Dismutase Saccharide Mist

(3 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
42,90 € Suos. hinta 51,50 €
42,90 € Suos. hinta 51,50 €
Variantti : 240 ml
Tuotetiedot

NIOD Superoxide Dismutase Saccharide Mist

Ihon kohtaamaa päivittäistä oksidatiivista stressiä vastaan tapahtuvaa taistelua tukeva antioksidanttinen NIOD Superoxide Dismutase Saccharide Mist -hoitosuihke auttaa ehkäisemään kosteuden haihtumista kasvojen ja vartalon iholta. Riittoisaan pulloon pakattu hoitosuihke yhdistää hiivasta johdetun antioksidanttisen superoksididismutaasin puhdistettuun, pH-tasapainotettuun malakiittiuutteeseen, joka tukee tuotteen vapaita radikaaleja torjuvaa vaikutusta. Ihon suojaaminen ennenakaisia ikääntymisen merkkejä aikaansaavilta vapailta radikaaleilta auttaa ylläpitämään ihon hyvinvointia ja nuorekkuutta.

  • Kasvoille ja vartalolle
  • Antioksidanttisuihke
  • pH 6.0-7.0
  • Ei sisällä alkoholia tai silikoneja
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 240 ml

Käyttö

Suihkuta tuotetta puhdistetulle iholle aamuisin ja iltaisin ennen muiden hoitotuotteiden käyttöä. Jos käytät antioksidanttisuihketta osana NIOD-ihonhoitorutiinia, käytä tuotetta NIOD Low-Viscosity Cleaning Ester -tuotteen ja/tai NIOD Sanskrit Saponins -tuotteen jälkeen, mutta ennen NIOD Copper Amino Isolate Serum 5.00% -seerumia.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 70569
Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Butylene Glycol,Citric Acid,Phenoxyethanol,Tromethamine,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Sodium Chloride,PPG-26-Buteth-26,Pentylene Glycol,Arginine,Superoxide Dismutase,Malachite Extract,Sodium Salicylate,Propanediol,Gellan Gum,Pseudoalteromonas Exopolysaccharides,Chlorphenesin.,Polypodium Vulgare Rhizome Extract,Cetraria Islandica Thallus Extract,Sphagnum Magellanicum Extract,Mirabilis Jalapa Extract

Katso lisää vastaavia kuin Superoxide Dismutase Saccharide Mist

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut