Joko kokeilit tätä tapaa käyttää silmämeikissä glitteriä?

21.12.2017

Yhdistämällä utuisen silmämeikin ja glitterin syntyy klassisen tyylikäs silmämeikki, josta ei säteilyä puutu. Katso ohjeet! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Jos uudenvuoden meikki kaipaa kimallusta, kokeile yhdistää glitteri utuiseen silmämeikkiin näin!

Intensiivinen smokey eyes -silmämeikki sopii juhlaan kuin juhlaan. Meikki syntyy helposti tässä aiemmassa tutoriaalissa näytetyillä ohjeilla käyttäen monipuolista NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette -meikkipalettia.

Jos silmämeikkiin tahtoo kuitenkin lisätä säihkettä, mutta yläluomen tai alaluomen rajaaminen tuntuu jo liian nähdyltä jutulta, voi kimalteet yhdistää utuiseen silmämeikkiin levittämällä niitä silmien sisänurkkiin. Näin silmämeikissä on valovoimaista säteilyä ja katseessa juhlavaa pilkettä aivan uudella tavalla!

Tässä meikissä silmien sisänurkkiin on käytetty ensin NYX PROFESSIONAL MAKEUP Glitter Primer -pohjustustuotetta, jonka päälle on paineltu pienen silmämeikkisiveltimen avulla NYX PROFESSIONAL MAKEUP Face & Body Glitter -kimalletta sävyssä Gold.

Lopputuloksen täydentää kevyt, kullanhohtoinen NYX PROFESSIONAL MAKEUP Cosmic Metals Lip Cream -huulikiilto sävyssä Metropolitan Night.

Tässä silmämeikissä kelpaa juhlia!

Aiotko kokeilla glitterimeikkiä? Kommentoi alle!

Näin teet raikkaan juhlameikin

Lisää pilkettä klassiseen juhlalookkiin!

Näin teet täydellisen smoky eyes -meikin