Kauneustiimimme testasi Rebecca Stella -meikit

23.1.2018

Kokeilimme uuden ruotsalaisen meikkimerkin tuotteet. Katso kuvat ja video! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Rebecca Stella on ruotsalainen tv-julkkis ja vaatesuunnittelija, jonka hiljattain lanseeraama kosmetiikkamerkki kantaa naisen omaa nimeä. Rebecca Stella on myös toiminut juontajana lukuisissa ruotsalaisissa muoti- ja tyyliohjelmissa sekä kirjoittanut blogia elämästään parrasvaloissa.

Rebecca Stellan tyyli on monipuolinen, aksenttivärejä korostava ja aina trendien aallonharjalla. Rebecca Stella -vaatteet ovat rohkeita, vartalon muotoja korostavia ja kohtuuhintaisia. Vaatemerkin tyyli näkyy myös Rebecca Stella -meikkituotteissa: laadukkaat ja edulliset tuotteet tarjoavat kauneusalan trendikkäimpiä uutuuksia ja suosituimpia värejä.

Kauneustiimimme laittoi suuressa suosiossa olleet Rebecca Stella -meikit testiin ja loi niillä merkin tyyliin täydellisesti sopivan lookin.

Katso meikki ja ohjeet sen tekoon tältä videolta:


Videolla käytetyt tuotteet:

Rebecca Stella The Squad Palette -luomiväripaletti sisältää kuusi sävyä, joiden avulla syntyy klassisen kauniita silmämeikkejä. Monipuoliset sävyt sopivat sekä kevyiden päivämeikkien että vahvojen iltameikkien luomiseen.

Rebecca Stella Weapon Of Choice Waterproof Stylo -rajaustussin tarkka kärki ja syvänmustat sävypigmentit mahdollistavat graafisten siipirausten luomisen. Rajaustussissa on vedenkestävä koostumus, jonka ansiosta lopputulos pysyy kauniina pitkään.

Rebecca Stella All About Me Lashes -tekoripset antavat näyttävän lisän silmämeikkiin. Tarkoin asetellut ripset korostavat silmiä kauniisti ja ne on helppo asettaa paikoilleen.

Rebecca Stella Rouge Powder -poskipunien raikkaat sävyt levittyvät iholle heleänä ja luovat helposti luonnollisen lopputuloksen.

Rebecca Stella Lipstick -huulipuna sävyssä Hush on täydellinen nudesävy, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Huulipunan pehmeä koostumus levittyy huulille miellyttävän tuntuisena ja kestää huulilla hyvin.

Oletko jo kokeillut Rebecca Stella -meikkejä? Kerro kommenreissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

Glow-meikin salat

Näin saat glitterin pysymään silmäluomilla

Miksi punainen kynsilakka on aina tyylikäs