Kevään 2018 trendimeikit hehkuvat väreissä

18.2.2018

Kevään 2018 meikkikokoelmat ovat täynnä toinen toistaan ihanampia tuotteita. Katso lempparimme ja vinkit trendikkäisiin meikkeihin. </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Kevät tuo tullessaan paitsi auringon, myös ihania meikkikokoelmia. Keväisissä meikeissä on totuttu näkemään pastellivärejä ja hempeitä mainoskuvia, mutta tänä vuonna yleinen trendi on ottanut askeleen selvästi rohkeampaan suuntaan. Statement-meikki on helppo tehdä levittämällä luomelle vain yhtä, näyttävää luomivärisävyä.

Kokosimme yhteen selektiivisten tuotemerkkien kauneimmat kevätkokoelmat ja inspiraatiota niiden käyttöön. Lue vinkit alta ja tilaa omat kokoelmatuotteesi, ennen kuin on liian myöhäistä!

Clarins Spring Makeup Collection 2018

Clarinsin kevätkokoelma on täynnä paitsi ihania pastellisävyjä ja heleyttäviä tuotteita, myös rohkeita punaisen ja violetin sävyjä. Spring 2018 -kevätkokoelman mukana valikoimaan tulee uusi tuote, SOS Primer, joka tarjoaa apua ihonsävyn tasoittamiseen ja meikkipohjan heleyttämiseen. Kevätkokoelmaan kuuluva luomiväripaletti on nimeltään Lovely Rose ja se sisältää nimensä mukaisesti vaaleanpunaisen, korallin ja violetin vivahteita. Kevät on värien juhlaa - ehdottomasti!

Meikkivinkki! - Tartu Clarins SOS Primer -meikinpohjustajan sävyyn 03 Peach ja levitä tuotetta kauttaaltaan kasvoille. Lisää tarvittaessa peitevoidetta silmänalusille ja nenänpieliin, mutta jätä meikkivoide tällä kertaa väliin. Sipaise huulille Clarins Instant Light Lip Balm Perfector -huulivoidetta sävyssä 07 Candy ja lisää huulivoidetta myös poskille poskipunan asemesta. Täydellinen, lähes meikitön meikki on valmis.

Lancôme French Temptation Spring Color Collection

Lancômen kevään kokoelma on suorastaan herkullinen! Lancôme French Temptation Spring 2018 Collection- kokoelmassa vuorottelevat keväisen pastelliset sävyt ja myös kesään sopivat punaiset, vihreät ja raikkaan kultaiset värit. Kontrastisuus ja luovuus ovat Lancômen kevään inspiraation lähteinä ja tänä vuonna poskipunan voi levittää ohimoille asti. Valloittavat, macaron-leivoksen muotoon pakatut voidemaiset poskipunat ja meikkisienet tuovat jännän lisän meikkipussiin.

Meikkivinkki! - Lancôme Les Toppings Eye Palette on kuin juhlapöydän näyttävin kermakakku. 10 voidemaista luomiväriä tarjoavat yllätyksen toisensa perään: kokeile esimerkiksi yhdistää vastavärejä (suosikkiyhdistelmämme on sininen ja oranssi!) tai sipaise kahta sävyä toistensa päälle. Tämän luomiväripaletin kanssa leikki ja kokeilut ovat sallittuja.

YSL Spring Look 2018 - Pop Illusion

YSL Spring Look 2018 - Pop Illusion on täynnä väriä ja vastakohtia. Yves Saint Laurentin kevätkokoelman tuotteet ammentavat rikkaasta kaupunkimaisemasta ja pop-taiteesta. Kirkkaat oranssin, sinisen ja vaaleanpunaisen sävyt yhdistyvät violettiin ja kullankeltaiseen - tämän herkullisempaa värikattausta ei muiden merkkien kokoelmista löydy.

Meikkivinkki! - Blue is back, eikä sitä kannata pelästyä. Tartu rohkeasti Yves Saint Laurent Couture Palette Pop Illusion -luomiväripalettiin ja levitä koko luomelle vaaleaa, harmaansinistä sävyä. Lisää ulkonurkkaan aavistus tummempaa sinisen sävyä ja viimeistele meikki sipaisemalla luomen keskelle sormella Yves Saint Laurent Full Metal Eyeshadow -luomiväriä sävyssä Fantasy Blue.

Joko sinä olet inspiroitunut kevään kokoelmista? Kommentoi!

LUE MYÖS NÄMÄ

Kokeile näitä suosittuja meikkivoiteita

Paris Fashion Week - inspiraatiota muotiviikoilta

Meikkitrendit 2018 - mitä tuleman pitää?