Paris Fashion Week - inspiraatiota muotiviikoilta

25.1.2018

Katso Haute Couture -näytösten upeimmat meikkilookit. </br> </br> Kirjoittanut: Mirja - elevenin kauneustiimi

Pariisin muotiviikkojen Haute Couture näytökset järjestettiin 22.-25.1.2018. Me teimme heti yhteenvedon tapahtuman upeimmista lookeista, joista saa käsityksen kevään ja kesän 2018 trendeistä ja ilmiöistä.

Näytöslavoilla nähtiin todella vaikuttavia ja kontrastisia meikkilookkeja. Kuten Haute Couture -näytöksestä voi arvata, kaikki meikkitrendit eivät ole suoraan käytettävissä arkimeikissä. Nämä trendit kuitenkin antavat suuntaa kevään tyyleistä ja ne tulevat väistämättä vaikuttamaan tulevan vuoden meikki-ilmiöihin. Kevään juhlissa voit jo kokeilla näyttäviä silmänrajauksia, käyttää glitteriä uudella tavalla sekä löytää poskipunalle aivan uuden paikan. Lue koko artikkeli inspiroituaksesi näytöslavojen rohkeista lookeista.

Näyttävät rajaukset

Diorin selkein trendi on vahvat, yksityiskohtaiset silmänrajaukset. Tämän hetken trendikkäimmät rajaukset ovat erittäin ulkonevia, suurieleisiä ja näyttäviä. Keväänä juhlalookeissa silmämeikin kanssa voi siis olla erittäin luova. Diorin rajaukset tuovat mieleen höyhenet eli kokeile vapaasti missä omat rajasi menevät. Silmiin on kohdennettu huomio myös naamioilla ja muilla asusteilla.

Kokeile: NYX PROFESSIONAL MEKEUP -merkin That's The Point Eyeliner Collection -rajaustussikokoelmasta löydät täydelliset työvälineet näyttävien rajausten tekoon. Put A Wing On It -rajauskynä on loistava rajaustussi skarppien siipirajausten tekoon.

Kunnon kimallusta

John Gallianon kanssa yhteistyössä suunniteltu Maison Margielan näytös on varmasti muotiviikkojen puhutuimpia, sillä se vie hohdon ja hologrammit aivan uudelle tasolle. Pat McGrathin suunnittelema meikki on erittäin futuristinen ja rohkea. Voit siis huoletta jatkaa glitter-trendiä ja ottaa kaiken kimalluksen käyttöön. Kokeile rohkeita yksityiskohtia ja sijoita glitter uuteen paikkaan sekä entistä laajemmalle alueelle. Mikäli kimallus on uusi juttu, voit aloittaa esimerkiksi vahvalla glitter-rajauksella. Rohkeimmat voivat yhdistää graafiset glitterit vaalennettuihin kulmakarvoihin.

Kokeile: NYX PROFESSIONAL MAKEUP Face & Body Glitter -värivaihtoehdoista löydät varmasti sopivan sävyn ja voit luoda haluamasi glitter-lookin koko kasvolle.

Värikkäät alarajaukset

Iris van Herpenin kevään silmämeikit ovat värikkäitä, mutta yksinkertaisia. Painopiste on nimenomaan silmän alarajauksessa, joka on erittäin selkeä ja yksivärinen. Näytöksessä näkyy niin keltaista, sinistä kuin vihreääkin rajausta. Kevään 2018 trendeihin kuuluu selkeästi värikkäät silmänrajaukset. Ota siis rohkeat värit käyttöön ja tee vahja silmänrajaus alaluomelle luomivärillä. Tämä on helppo ja näyttävä tyyli myös aloittelijalle.

Kokeile: Sigma Créme de Couture Pressed Color Palette -meikkipaletti on loistava kokoelma upeita värejä. Vahvat pigmentit ja pehmeät sävyt sopivat hyvin kauniin rajauksen tekoon.

Poskipunan uusi paikka

Alexandre Vauthierin näytöksessä huomion vie voimakkaat poskipunat. Poskipunaa on käytetty totuttua laajemmalla alueella ja se on häivytetty aina ohimoille saakka. Käytössä on voimakkaita, kylmiä pinkin sävyjä. Kokeile siis rohkeasti poskipunaa varjostustuotteiden sijaan ja saat takuulla persoonallisen, intensiivisen ilmeen.

Kokeile: IsaDora Blush & Glow Draping Wheel -poskipunapaletti antaa mahdollisuudet luoda juuri oikean sävyinen punertava korostus kasvoille.

Henkilön Schiaparelli official (@schiaparelli) jakama julkaisu

Luonnollinen meikki

Kevään meikki saa olla vaihtoehtoisesti erittäin luonnollinen, kuten Schiparellin näytöksessä nähdään. Jopa juhlalook voi näyttää siltä kuin meikkiä ei olisi lainkaan. Meikitön look arvokkaissa tilaisuuksissa ei siis ole tänäpäivänä enää pelkkä kannanotto, vaan siitä on kehkeytynyt oikea trendi. Tämä tyyli tosin vaatii sen, että iho on hoidettu hyvään kuntoon. Kannattaa kokeilla esimerkiksi korealaisen kosmetiikan ihonhoitorutiinia, jonka avulla moni on saanut ihon terveeksi ja hyvinvoivaksi. Terve iho vaatii myös veden juomista, terveellistä ruokavaliota, unta ja liikuntaa. Luonnollinen meikkilook ei ehkä olekaan aivan niin helppo kuin saattoi aluksi ajatella?

Kokeile: Suosittu Lumene Glow Foundation -meikkivoiteen kosteuttava koostumus tekee ihosta sileän, miellyttävän tuntuisen ja kauniisti hehkuvan.

Mitä pidät kevään ja kesän trendeistä? Oletko valmis kokeilemaan näitä omassa meikissäsi? Kerro meille!

LUE MYÖS NÄMÄ

Ihonhoidon trendit vuonna 2018

Hiustrendit vuonna 2018

Meikkitrendit 2018 - mitä tuleman pitää?