Löydä tarpeisiisi sopiva Lumene-seerumi

25.3.2018

Tehosta ihonhoitoa ihosi tarpeita vastaavalla seerumilla. Näillä vinkeillä löydät ihollesi parhaiten sopivan Lumene-seerumin! <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kaunestiimi

Seerumi on loistava tuote tehostamaan ihonhoitoa, sillä sen ohut koostumus mahdollistaa aktiiviaineiden kulkemisen iholle kosteusvoidetta paremmin. Seerumin avulla iholle voidaan esimerkiksi lisätä tehokkaasti kosteutta ja heleyttä tai kirkastaa ihoa. Antioksidanttiset seerumit auttavat suojaamaan ihoa ympäristön rasitteilta ja anti-age-vaikutteiset seerumit tuovat puolestaan tehostettua hoitoa ikääntyvälle iholle.

Seerumia valitessa on syytä kiinnittää huomiota oman ihon tarpeisiin ja valita tuote niiden mukaan. Ihon tarpeet voivat kuitenkin vaihdella esimerkiksi vuodenajan ja elämäntilanteen mukaan, joten kasvoseerumi kannattaa aina välillä päivittää ihon sen hetkisiin tarpeisiin sopivaksi. Samaa seerumia ei tarvitse käyttää aamuin illoin, eli käytössä voi olla rinnakkain kaksi toisiaan täydentävää tuotetta.

Tutustu esimerkiksi suomalaisen Lumenen suosittuihin seerumeihin ja löydä niiden monipuolisesta valikoimasta omalle ihollesi sopiva vaihtoehto:

Kosteusköyhä iho: Lumene LÄHDE Arctic Dew Quenching Aqua Serum
Jokainen pisara tehoseerumia sisältää puhdasta pohjoista lähdevettä, kosteuttavaa koivunmahlaa ja kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä tehokasta hyaluronihappoa. Tehoseerumi kosteuttaa epidermiksen syvimpiä kerroksia sekä häivyttää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä, jättäen ihon täyteläiseksi, kimmoisaksi ja raikkaan heleäksi. Seerumin kevyt geelikoostumus imeytyy iholle nopeasti.

Samea iho: Lumene VALO Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste
Sekä yksinään kosteusvoiteen kanssa että seerumin alla lisätuotteena käytettävä hyaluronitiiviste hyödyntää kirkastavaa teknologiaa, joka sisältää antioksidanttipitoisen lakan marjauutetta ja heleyttävää C-vitamiinia. Tiiviste elvyttää väsynyttä ja sameaa ihoa välitömästi ainulaatuisen puhtaan pohjoisen lähdeveden ja kosteutta sitovan hyaluronihapon saadessa ihon näyttämään sileämmältä ja kauniin hehkuvalta.

Kaupungissa eläville: Lumene SISU Suojaava Tehotiiviste
Ihoa kosteuttava ja suojaava tiivistetty eliksiiri sisältää puhdasta pohjoista lähdevettä sekä antioksidanttisia pohjoisen männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteita, jotka auttavat ihoa suojautumaan vapailta happiradikaaleilta. Kasvoseerumi kietoo miellyttävään syleilyynsä suojaten ihoa tehokkaasti ilmansaasteilta. Samalla se auttaa lukitsemaan kosteuden iholle.

Kuivalle iholle: Lumene VALO Arctic Berry Cocktail Heleyttävä & Ravitseva Tehohoito
Ylellisen, kaksifaasisen kasvoöljyn runsaasti antioksidantteja sisältävät, huolella uutetut karpalo- ja lakkasiemenöljyt ravitsevat ja hellivät ihoa tehden siitä samettisen sileän. C-vitamiini ja puhdas lähdevesi kosteuttavat kuivimmankin ihon, palauttavat ihon luonnollisen kosteustasapainon ja antavat iholle pehmeyttä sekä kaunista hehkua.

Ikääntyvälle iholle: Lumene HEHKU Juonteita Silottava Kauneushoito
Tehoseerumi auttaa tekemään ihosta välittömästi sileämmän ja nuorekkaamman näköisen. Ainutlaatuisen tehohoidon tiivistetty koostumus auttaa lisäksi säännöllisellä käytöllä tuomaan iholle pitkäkestoisen hoitovaikutuksen. Kauneuhoito sisältää tyrniöljyä, ravitsevia peptidejä ja puhdasta pohjoista lähdevettä, jotka auttavat editämään ihon kiinteyttä sekä häivyttämään ryppyjä ja juonteita. Ihosta tulee säteilevän ja nuorekkaan hehkuvan näköinen.

Veltostuneelle leukalinjalle: Lumene KUULAS Kiinteyttävä V-Shaping Pikakaunistaja
Pikakaunistava tehohoito auttaa korostamaan kasvonpiirteitä sekä tekemään ihosta sileämmän ja nuorekkaan säteilevän näköisen. Se auttaa kiinteyttämään kasvojen ihoa sekä häivyttämään ja viivästyttämään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Seerumi sisältää patentoitua, antioksidanttipitoista pohjoista puolukkauutetta, ravitsevaa peptidiä sekä puhdasta pohjoista lähdevettä. Seerumi tekee ihosta välittömästi napakamman oloisen ja kauniin hehkuvan.

Mikä on oma suosikkiseerumisi? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ:

Tehokkaampaa ihonhoitoa vain kolmella tuotteella

Näin pelastat talven kuivattaman ihon - 7 vinkkiä

Lumene - Löydä ihollesi sopiva tuotelinja